Sophie de Buisonjé schrijft deze prachtige post over broers en zussen

20.01.2020 17:19
Sophie de Buisonjé Beeld: Brunopress

Dat broers en zussen soms ruzie maken is een gegeven: ondernemer Sophie de Buisonjé weet er alles van. Haar kinderen zijn echte beloved rivals en dat inspireerde haar om deze prachtige boodschap te schrijven.

‘Het is mooi dat ze ruzie kunnen maken met elkaar zonder ook maar een greintje angst om elkaar kwijt te raken,’ schrijft Sophie op haar Instagrampagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een redelijk uniek moment: brother & sister, beloved rivals. Uniek omdat we momenteel in een fase zitten van ruziemaken. Het gesteggel begint al vroeg. Wie mag op welke stoel? Met welk bord? En welke lepel? En Céla-Lyn is niet te beroerd om Dex te schoppen en te knijpen als hij het waagt te dichtbij te komen. En ik? Ik tier er als een soort hysterische overspannen moederkip doorheen. Mijn systeem is al voor 08.00 uur ’s ochtends compleet overprikkeld. Maar halleluja: het is een fase. En het is mooi dat ze ruzie kunnen maken met elkaar zonder ook maar een greintje angst om elkaar kwijt te raken. Het schijnt dat de invloed van broer en zussen veel groter is dan die van de ouders. Repeat :). Het zijn je broers of zussen die je de belangrijkste lessen voor later leren: ruziemaken (check), omgaan met jaloezie (puntje van aandacht) en voor jezelf opkomen (Céla-Lyn geeft les). Wij zijn dus eigenlijk helemaal on track hier thuis…

Een bericht gedeeld door S O P H I E (de Buisonjé) (@sophiedbuisonje) op

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!