last_minute_cadeaus_moederdag

Niet zo vreemd dat je in deze gekke tijd vergeet dat het bijna Moederdag is. Dus voor iedereen die op het nippertje nog een cadeau wil storen: vijf leuke tips.

  • Om er ondanks de coronamaatregelen toch iets bijzonders van te maken op Moederdag, geeft zangeres Do in samenwerking met Kek Mama, Friends of the Brands en Albelli een prachtig concert vanuit Grand Hotel Krasnapolsky via een livestream op Instagram. En jij en je (groot)moeder kunnen daar - gratis en voor niets - bij zijn. Meer info vind je hier.
  • Parfum is altijd een goed idee. En het mooie: bij bol.com krijg je nu tot 60 procent korting op heel veel geuren. Bestel snel, want dan heb je het deze week nog in huis.
  • Niets lekkerder dan zwijmelen in de zon bij een goed boek. Wij hebben de top 10 best verkochte boeken van dit moment geselecteerd - opdat je zeker weet dat je je moeder een goed exemplaar cadeau doet.
  • Gezellig uiteten kan nu even niet, maar heel veel restaurants verkopen nu cadeaubonnen die je kunt uitgeven zodra de boel weer open mag. Zo heeft je moeder iets leuks om naar uit te kijken én steun je ook gelijk de locale ondernemer.
  • Leest jouw moeder graag Kek Mama? Dan zijn deze cadeaus zeker een schot in de roos.

 

Article continues after the ad

Lees ook
Déze knutselwerken kan je kind maken voor Moederdag >

 

Schrijf je in voor de Kek Mama-nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >