Moeder deelt eerlijke video: ‘Zo ziet mijn huis eruit na vier dagen niet opruimen’

17.03.2022 14:38

Als ouder kun je welgeteld vijf minuten van een opgeruimd huis genieten voordat het eerste speelgoed weer op de grond ligt. De Amerikaanse Bri James weet er alles van: ze geeft op TikTok een kijkje in haar ietwat chaotische huis. 

Dus als je op dit moment middenin een ontplofte woonkamer zit (of zojuist op een Lego-blokje bent gaan staan): het is oké. Je bent niet de enige.

Troep van vier dagen

“Dit is wat er gebeurt als twee luie volwassenen vier kinderen krijgen en hun eigen troep niet opruimen”, schrijft ze bij de TikTok-video, die al ruim veertien miljoen keer bekeken is. “Dit is het resultaat van vier dagen geen afwas doen en niets van de grond rapen.” De reacties zijn wisselend: sommige moeders begrijpen niet dat Bri het zover laat komen, anderen nemen het juist voor haar op. “Ik heb vijf kinderen en mijn huis ziet er binnen één uur zo uit. Niemand mag hierover oordelen”, schrijft iemand.

@themessymama4I will block those who are mean. this is to keep me accountable not for views.♬ original sound – Bri James

Lees ook
Je kinderen laten opruimen zonder mokken? Deze moeder deelt haar tips >

Rommel opruimen

Je kunt de rommel éven negeren, maar er komt een moment dat je het weer moet opruimen. En ook dat proces laat Bri zien. “Ik plaats natuurlijk geen verschrikkelijk filmpje van mijn ontplofte huis zonder een video te plaatsen waarin ik alles opruim”, schrijft ze. En laten we eerlijk zijn: dat is best satisfying om te zien.

@themessymama4my butt does not look flattering in these Walmart lounge pants 🤦🏼‍♀️😅♬ original sound – Bri James

Bron: Scary Mommy

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram