Miljuschka deelt eerlijke foto van haar lichaam: ‘Mijn dochter moet geen irreëel beeld krijgen’

03.02.2020 14:08
Miljuschka Witzenhausen

‘Ik word zo moe van al die gepolijste beelden op social,’ schrijft Miljuschka Witzenhausen bij deze prachtige, ongepolijste foto van haar lichaam. ‘Ik wil niet dat mijn dochter opgroeit in een bubbel van irreëel beeld.’

Ze roept alle vrouwen op om hun eerlijke foto te delen met #eerlijkefoto om weer een beetje normaliteit te krijgen in het gepolijste beeld op social media. Heerlijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eerlijke foto Ik word zo moe van al die gepolijste beelden op social. Als ik door mijn tijdlijn scroll zie ik de ene gefilterde en glad getrokken foto na de andere. Ik maak me oprecht zorgen over wat dit met onze kids gaat doen. Steeds vaker als ik ergens ben zie ik de eenheidsworst van fillers, wimperextentions, nike-tekens als wenkbrauwen en kleding met grote merken erop. Er word gestreefd naar een massaal perfect beeld. Op slechte dagen vreet het zelfs aan mij als ik al die beelden zie van perfecte dames die ook nog alles kunnen eten want ze worden omringd door stapels pizzas en ijs. Ik sta echt wel stevig in mijn schoenen maar de stroom van deze foto’s maken ook mij soms onzeker. Vooral omdat je ziet dat het werkt en beloond word. Deze meiden sluiten de ene grote deal na de andere puur omdat ze er goed uitzien en bovengemiddeld bloot zichtbaar zijn. Ik wil niet dat mijn dochter opgroeit in een bubbel van irreëel beeld. Het summum voor de jeugd is nu beroemd en rijk te worden via social. Maar dat is vaak niet gebaseerd op talent maar op uiterlijk wat resulteert in een ingreepje hier en daar, dure merkkleding en photoshop. Dus wil ik je vragen om jouw eerlijke foto te delen. Zodat we weer een beetje normaliteit krijgen in het beeld. Deel het aub met #eerlijkefoto zodat ik het kan zien en zichtbaar kan maken. SIDENOTE!! Ik weet dat ik eraan bijdraag doordat ik voor mijn werk vaak shoots heb waar ik extra mooi word gemaakt door een team. Maar it takes an army. Dat is niet reëel, niet het echte leven. Het heet showbizz want het is show. Maar in het echte niet werkende leven loop ik gewoon in mn kloffie met mijn makeuploze hoofd rond.

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!