Juicy! Yvonne Coldeweijer zwanger van eerste kind

16.06.2023 10:19
Bron: YouTube

Waar Yvonne Coldeweijer normaal gesproken haar eigen liefdesleven knap verborgen houdt, heeft ze vandaag groot nieuws. De roddelkoningin deelt namelijk in haar Stories dat ze zwanger is!

In haar Stories deelt Yvonne een romantische foto van haar en haar vriend in een zwembad. Erbij staat de datum 11-12-2023 en de emoji van een baby. Dat betekent dus dat de twee aan het eind van dit jaar hun eerste kind verwachten.

Aan RTL Boulevard laat Yvonne weten dat ze nu zo’n 15 weken in verwachting is en vertelt ze hoe het met haar gaat: “Ik ben verder niet misselijk geweest en heb geen andere klachten, dus ik voel me helemaal top.”

Lange tijd was het onduidelijk met wie Yvonne nou eigenlijk samen was. Daar kwam het kanaal RealityFBI snel achter. “Het zou gaan om Max Vieleers. Volgens z’n Facebook uit Amsterdam al kan het ook in de buurt van Amsterdam zijn”, meldt RealityFBI.

Juice

Coldeweijer heeft sinds juni 2015 een YouTube-kanaal genaamd ‘Life of Yvonne’. Begin 2020 stopt ze daar tijdelijk mee om het eind dat jaar toch weer op te pakken. Via haar Instagram richt ze zich steeds meer op het verspreiden van roddels, geruchten en schandalen over bekende Nederlanders. Door haarzelf ook wel ‘juice’ genoemd. Ze verspreidt met name roddels over BN’ers zoals André Hazes jr., Marco Borsato, Glennis Grace en Lil’ Kleine.

Sinds augustus 2022 presenteert Yvonne samen met journalist Mark Koster de podcast De Juice Show. Hierin bespreken de twee iedere week de laatste roddels rondom bekende Nederlanders.

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bron: Instagram. RealityFBI