Horoscoop september: Vissen

27.08.2019 10:50
winterhoroscoop Vissen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Voor de liefde zou dit de mooiste maand van het jaar moeten zijn volgens de sterren. Natuurlijk kan je individuele horoscoop een ander verhaal vertellen, maar het is een feit dat je veel hulp, aandacht, steun en warmte ontvangt. Mensen zijn met je begaan, gunnen je van alles en je wensen gaan al in vervulling voordat je ze hebt uitgesproken. Lief, maar je stoort je soms aan de opdringerigheid van sommige mensen. Het is uitdagend om hier op een tactvolle manier mee om te gaan.
 

Lees ook
Zo ga je goedkoop op vakantie met kinderen >

 

Overwerken

Op je werk sta je aan het begin van een zeer drukke periode en er wordt veel van je geëist. Overwerken is deze komende tijd beslist mogelijk. Altijd lastig met een jong gezin, maar het hoort ook wel een beetje bij je baan en bovendien levert het je ook mooie kansen op. Nog een paar snipperdagen over? Dit is een prachtig moment om het ervan te nemen of een korte trip te boeken.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!