Horoscoop september: Schorpioen

27.08.2019 10:54
winterhoroscoop Schorpioen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De afgelopen tijd boekte je niet zoveel vooruitgang als je zou willen, maar in september krijg je alle ruimte om een van je doelen te bereiken. Ja, het is tijd om te oogsten!
 

Aanbod

Het is fijn dat je zoveel steun en medewerking krijgt, maar toch kan het lastig zijn om hulp aan te nemen. Voel je niet verplicht om ieder aanbod te accepteren, maar je maakt het jezelf moeilijker dan nodig is als je alles alleen wil doen. Werkzoekende Schorpioenen slagen de komende tijd in hun missie. Geef de moed niet op.
 

Lees ook
‘Die vakantie zette ik ter plekke een punt achter onze vriendschap’ >
 

Vooruit kijken

Tussen jou en een vriend(in) lijkt spanning te hangen. Heeft hij/zij iets gezegd of gedaan waar jij je niet overheen kunt zetten? Of heb jij iets onhandigs gedaan? Hoe langer deze situatie duurt, hoe lastiger het wordt. De komende weken komt er een kans om zaken uit te spreken. Het belangrijkste is om vooruit te kijken. Twijfel je over die nieuwe liefde? Neem de tijd die je nodig hebt.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!