Horoscoop maart: Ram

25.02.2019 13:03
winterhoroscoop Ram

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Ram (21 maart – 20 april)

De komende weken krijg je volop de kans om je op je financiën te storten en aandacht te besteden aan praktische zaken, maar het is vooral de bedoeling om (beter) naar je lichaam te luisteren en niet zoveel van jezelf (en de mensen in je omgeving) te eisen.
 

Onvrede

Veel spanningen in je leven worden momenteel veroorzaakt door ongeduld, jaloezie en vermoeidheid. Die sterke stemmingswisselingen worden daardoor veroorzaakt, Ram. Je onvrede weg kopen/eten/drinken werkt helaas maar heel even en maakt zaken vaak alleen maar erger.
 

Lees ook
Kort lontje: dat krijg je van slaapgebrek >

 

Luisterend oor

Je vindt een luisterend oor (en hele goede raad) bij een vriendin. Het is fijn om je hart te luchten, maar bedenk dat je eenmaal uitgesproken woorden niet meer ongedaan kunt maken.

Prille liefde? Jullie hebben het erg gezellig, maar loop niet te hard van stapel en maak het niet groter dan het is. Ook in dit geval heeft een vriendin een scherp inzicht in de situatie, maar of je dat wilt horen…
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >