Horoscoop juni: Waterman

27.05.2019 10:03
winterhoroscoop Waterman

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Wat vind jij het belangrijkst en waar wil jij graag groei of vooruitgang zien? Als je dat weet, kun je daar nu succesvol mee aan de slag gaan. Is het je werk, je gezin of een hobby waaraan je meer tijd wil besteden? Je wensen worden gehoord, Waterman.
 

Lees ook
Moeder draagt na twintig jaar weer een bikini: ‘Ik hou nu van mijn imperfecties’ >

 

Hollen of stilstaan

Ondertussen ben je gefocust op je gezondheid en uiterlijk. Vaak is het bij jou hollen of stilstaan. Zeker als je vindt dat je niet bikiniproof bent en de zomer tot je schrik ineens voor de deur staat. Dus nu is de kans groot dat je fanatiek begint met sporten en lijnen. Normaal gesproken al pittig, maar nu een hele uitdaging. Er zijn zoveel feestjes en etentjes waarvoor je wordt uitgenodigd en daar hoort lekker eten en drinken vaak ook bij. Maak het jezelf niet onmogelijk en wees niet té streng. Voor liefde en vriendschappen worden dit prachtige weken en alles wordt gevierd. Grijp die ene bijzondere uitnodiging aan.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >