Horoscoop juli: Weegschaal

24.06.2019 10:02
winterhoroscoop Weegschaal

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Luister naar je lichaam, Weegschaal! Dat kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Dat vermoeide gevoel is een teken dat je rust moet nemen en geen nieuwe taken op je moet nemen. De eclipsen werken als een trigger en zijn onverbiddelijk: tijd om beter voor jezelf te zorgen. De lat mag lager, en het hoeft niet perfect. (Behalve van jouzelf dan.)
 

Lees ook
Mama heeft een burn-out: ‘Ik was in een leven beland dat me leeg slurpte’ >

 

Extra werkdruk

Op je werk is het onverminderd druk. De vakantietijd zorgt voor extra werkdruk voor collega’s die niet vrij zijn. De aangekondigde veranderingen (en de verhalen die in de wandelgangen circuleren) zorgen ook voor onrust. De maansverduistering van de 16e zorgt voor opschudding in de familie. Een andere mogelijkheid is dat er zaken aan het licht komen die met je huis te maken hebben. De meeste dingen komen op hun pootjes terecht, maar snel reageren voorkomt extra werk (en kosten.) Vanaf 23 juli valt er een heleboel spanning weg, maar tot die tijd mag je jezelf voorrang geven.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >