Horoscoop februari: Waterman

25.01.2019 13:16
winterhoroscoop Waterman

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Degene die ooit schreef dat liefde een werkwoord is, heeft gelijk. De afgelopen weken waren niet makkelijk, maar het goede nieuws is dat het vanaf nu weer bergopwaarts gaat. Wég met de strijdbijl en de machtsstrijd.
 

Lees ook
Cadeau voor mezelf: ‘Heb ik verdiend’ >

 

Een slimme aanpak

Je voelt je goed en je ziet er goed uit. Toch kun je nog meer doen voor jezelf, door beter om te gaan met stress. Momenteel is er namelijk stress en het gaat niet vanzelf over. Dit vraagt om een slimme aanpak, realistische verwachtingen en de wil om te accepteren dat niet alles altijd naar wens gaat.
 

Verwen jezelf

Je verjaardag is net geweest of komt eraan. Vaak is dat een periode waarin je de wind mee hebt. Verwen jezelf met iets luxe, laat je vertroetelen en besteed extra geld en aandacht aan je uiterlijk. Het heeft allemaal invloed op je zelfvertrouwen. Fijn: er is geld naar je onderweg, dus waarschijnlijk kun je jezelf wel iets extra’s veroorloven. Het is je van harte gegund.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >