Hilarische reactie op dochter die vraagt ​​wat ’69’ betekent

09.05.2023 11:52
suggestief slingeren lingerie Beeld: Getty Images

Elke kind stelt vragen. Veel vragen en gekke vragen. Over waarom de lucht blauw is, waar baby’s vandaan komen en op een gegeven moment ook over dingen in de slaapkamer. Of wel. Sekspraat. TikTok-moeder Britt Ostofe kreeg een vraag over ’69’ en ontdekte dat er geen gemakkelijke manier is om dit uit te leggen.

Hoewel het nooit te vroeg is om met je kinderen over seks te praten, is het gesprek tussen moeder Britt en haar dochter een hilarisch bewijs dat niemand je voldoende voorbereidt op wat na de bevalling allemaal komt.

Redelijk goed idee

‘Vandaag kwam mijn negenjarige dochter thuis van school en vroeg me of ik wist wat 69 was. The f*ck?’ begint Britt. Nadat ze haar kind eraan herinnert dat 69 het getal vóór 70 is, daagt haar dochter haar uit voor meer informatie. De negenjarige had al een redelijk goed idee van wat 69 was: ‘Ik heb gehoord dat het is wanneer een jongen en een meisje samen zijn en ze proberen een baby te krijgen’, legt ze uit.

Lees ook: Flapuit krijgt seksuele voorlichting: ‘Meester, dus jouw piemel zat in haar vagina?’

Britt realiseert zich dat ze deze informatie van haar of van iemand anders krijgt. Dus besluit ze een veilige verklaring te geven en een vergelijking te maken met koken: ‘Wanneer je een maaltijd kookt is er de voorbereiding en het echte koken. Tijdens de voorbereiding hak je bijvoorbeeld de groenten, het echte koken is wanneer je de hoofdmaaltijd maakt.’

Papa kookt niet

Het antwoord van haar dochter? ‘Ik kook niet.’ Waarop Britt tegen haar dochter zegt: ‘Alleen volwassenen mogen in de keuken eten maken. En je komt daar als je volwassen bent, oké? Nu ben je een kind en kinderen maken geen avondeten, dus je hoeft je hier nog geen zorgen over te maken.’ Waarop haar dochter haar erop wijst dat papa niet kookt: ‘Betekent dit dat papa niet helpt bij het maken van baby’s?’ Misschien toch niet de beste vergelijking.

Uiteindelijk geeft moeder Britt het op en zegt: ‘Koken is niks voor jou. Zoek maar een nieuwe hobby.’

Bron: Scary Mommy