Deze Netflix-series bezorgen je buikpijn van het lachen

16.04.2020 21:12
grappige_series_op_netflix

Lekker lachen verveelt nooit, zelfs niet als je er buikpijn van krijgt. Daarom: de grappigste Netflix-series op een rij.

Brooklyn nine nine

Deze serie gaat over het 99ste district van New York, waar het politiebureau een nieuwe commandant krijgt. De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet hierdoor leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn. En dat zorgt voor gedoe in de tent.

 

Good Girls

Drie voorstedelijke moeders gaan op boevenpad en plannen een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. Langzaam belanden ze in het criminele circuit.

 

Lees ook
21x het leukste aanbod kinderseries op Netflix >

 

You Me Her

Yuppenstel Jack en Emma huurt een callgirl in omdat hun seksleven wel een opkikker kan gebruiken. Dat er liefde in het spel zou komen, was niet voorzien.

 

Friends

Deze populaire sitcom gaat over zes bevriende twintigers en hun komische avonturen op het werk, thuis en in de liefde in het Manhattan van de jaren 90. Een oudje, maar juist daarom extra leuk om naar te kijken.

 

The Big Bang Theory

De nerderige vriendenkring van fysici Leonard en Sheldon en hun vrienden Howard en Raj wordt uitgebreid als beginnend actrice Penny naast hen komt wonen. Met 4,3 grappen per minuut – ooit berekend door een journalist van New York Magazine – heeft deze serie volgens kenners ‘het perfecte tempo’.

 

Bron: Netflix

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!