Deze beroemdheden werden moeilijk zwanger

24.03.2017 11:57
beroemdheden-moeilijk-zwanger

Zwanger worden is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Deze beroemdheden kunnen hier duidelijk over meepraten: zij werden moeilijk zwanger en haalden het onderwerp uit de taboesfeer door er openlijk over te praten.

1. Mariah Carey

Na een miskraam volgde de zangeres een acupunctuurbehandeling om de fertiliteit te bevorderen. Twee jaar later werd ze alsnog zwanger.

 

2. Courteney Cox

Net zoals haar Friends-personage Monica raakte Courteney Cox ook in het echte leven moeilijk zwanger. Na een aantal miskramen ging ze voor een IVF-behandeling en net voor haar 40ste werd ze moeder van dochter Coco.

Lees ook

Fotoserie: zo (lief) zagen celebs er vroeger uit

3. Halle Berry

Voordat de actrice op 41-jarige leeftijd voor het eerst moeder werd, gaf ze in een interview toe dat ze wel 35 negatieve zwangerschapstesten thuis had liggen. Op haar 46ste werd ze voor de tweede keer moeder.

 

4. Celine Dion

Zes jaar lang probeerden Celine Dion en haar (inmiddels overleden) man René Angélil tevergeefs zwanger te worden nadat ze hun eerste kind via IVF kregen. In oktober 2010 werd de zangeres na zes IVF-pogingen opnieuw moeder, dit keer van een tweeling.

 

Sarah Jessica Parker

De actrice had na haar eerste zwangerschap veel problemen om opnieuw zwanger te worden. Samen met haar echtgenoot koos ze ervoor om een draagmoeder in te schakelen en hun tweeling Marion Loretta Elwell en Tabitha Hodge werd in 2009 geboren. Sarah was toen 44 jaar.