Acteur Ryan Reynolds over de quarantaine met zijn dochters: ‘Ik doe de hele dag meisjesdingen’

14.04.2020 14:23
Ryan Renolds quarantaine dochters Beeld: Shutterstock

Naast een goede acteur, knappe verschijning én vader van twee, is Ryan Reynolds een enorme grapjas. Dus ook van de quarantaine ziet hij de humor wel in.

Ryan en zijn vrouw Blake Lively hebben drie dochters (5, 3 en 8 maanden). Alsof de beste man nog niet genoeg vrouwen om zich heen heeft, zit hij tijdens de lockdown ook nog eens met zijn schoonmoeder opgescheept, zo vertelt hij in The Late Show van Stephen Colbert.

‘Het is prima om haar hier te hebben’, geeft Ryan toe. ‘En ze weet het niet, maar als het zover komt, is zij ons emergency food’. Maar het kan nog erger, grapt hij: ‘Ik zou niet aarzelen om mijn kinderen op te eten.’
 

Lees ook:
In quarantaine: zó gaan deze bekende moeders daarmee om >

 

Jurken

Voorlopig komt hij zijn dagen prima door en vindt hij het geen probleem om de enige man in huis te zijn. ‘Ik ben gek op meisjesdingen’, geeft hij toe. ‘Vandaag heb ik met mijn dochters jurken gemaakt van tissues.’

In het interview gaat Ryan ook serieus in op het coronavirus en de gevolgen daarvan. ‘Het zijn vreemde tijden en we moeten hier doorheen komen’, zegt hij. Samen met zijn vrouw heeft hij flinke bedragen gedoneerd aan voedselbanken en enkele Amerikaanse ziekenhuizen.

Het interview zie je hier:


Bron: Bored Panda
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >