De afgelopen maanden vlogen de zwangerschapsaankondigingen van beroemdheden ons om de oren. Wij zijn benieuwd hoe het nu met ze gaat en maakten een fijn lijstje van zwangerschapsupdates. Van Anouk die met haar Dominique een prachtige buikfoto maakte, tot aan Victoria Koblenko die met haar zwangere buik uit de auto probeerde te klimmen.

1. Anouk

6 januari maakte zangeres Anouk groot babynieuws bekend: ze is namelijk zwanger van haar zesde kind, het eerste kind samen met haar vriend Dominique. Op Instagram deelde ze een kiekje van haar buik, dat ze weer verwijderde nadat ze veel kritiek kreeg. Gelukkig liet Anouk het er niet bij zitten en plaatste ze onlangs opnieuw een prachtige foto van haarzelf en Dominique op Instagram. Het is nog niet bekend wanneer ze is uitgerekend.

 

No King without a Queen ❤️?

A photo posted by anouk (@anouk) on

2. Bobbi Eden

Via een vlog op LINDA.TV maakten Bobbi en Mark Laurenz bekend dat ze hun eerste kind krijgen. Op Instagram showt het stel trots de foto van de eerste echo. De felicitaties stroomden binnen.

 

Verwacht! Eind September. ❤️❤️❤️❤️❤️ ?? @marq_laurenz ❤️❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Bobbi Eden (@bobbieden) on

5 weken na de eerste foto maakte het stel in een nieuwe aflevering bekend dat ze een jongen krijgen. Kort daarna showde Bobbi voor het eerst haar groeiende buik.

 

Blij ei! ??? #pregnant #zwanger #zwangerschap #belly #babybump #noppies #buik

A photo posted by Bobbi Eden (@bobbieden) on

3. Carice van Houten

Carice en Guy leerden elkaar kennen op de set van de film Brimstone en verwachten nu hun eerste kind. Vlak nadat bekend was dat Carice zwanger was, doopte Martin Koolhoven, regisseur van Brimstone, de baby alvast om tot 'Brimbaby'.

Ook Guy liet van zich horen op Twitter. De acteur haakte in op de grap "Ok, ik ben klaar voor jullie grappen over een shadowbaby" van Carice. "Er gaat niets boven het vooruitzicht van een shadowbaby om van gedachten te veranderen over het vaderschap", twitterde Guy vervolgens. Voor de mensen die geen Game of Thrones kijken: Carice beviel in de serie van een 'shadowbaby', een bovennatuurlijk wezen.

Het enige wat Carice tot nu toe van haar zwangerschap heeft gedeeld, is deze hilarische foto op Twitter. ''You know you're seriously pregnant when your mother starts buying you a 'grabber''', grapt Carice.

4. André Hazes junior

Dré (22), die een relatie heeft met de 17 jaar oudere Monique, is altijd openhartig geweest over zijn kinderwens. "Monique heeft een kinderwens en met het oog op haar leeftijd is het verstandig daar niet al te lang mee te wachten. Nu is het daar nog te vroeg voor, maar ik zie Monique echt wel als de moeder van mijn kinderen", meldde De Telegraaf vorig jaar. Een maand geleden kwam die wens uit. En Dré was dolblij dat hij het eindelijk kon delen, getuige zijn bericht op Instagram.

Monique en Dré houden hun volgers goed op de hoogte van de zwangerschap. Zo liet Monique na 17 weken zwangerschap haar groeiende buik zien.

 

It's showing! #17weeks

A photo posted by @moniquenoell on

En al gauw daarna werd het geslacht van de baby bekend gemaakt.

5. Gordon Ramsay

Anouk is niet de enige met een groot gezin, want ook Gordon Ramsay wordt weer vader. Hij krijgt zijn vijfde kind met zijn vrouw Tana. "Ik heb al drie dochters en een zoon. En nu krijg ik er nog een dochter bij!", aldus de 49-jarige chefkok in The Late Late Show.

6. Victoria Koblenko

"Geen woorden, maar daden!" Zo luidt oud-voetballer Evgeniy Levchenko het nieuws via Instagram de wereld in. "Meervoud van lev is LEVEN. En we zijn gezegend om een nieuw leven op de wereld te mogen zetten", schrijft Victoria bij haar foto. "Oh ja, Evgeniy mag de was doen."

De eerste foto van Victoria met haar zwangerschapsbuik kwam bij het volgende Instagram kiekje. In een prachtige jurk liet Victoria zien dat ze bepaalde verzorgingsproducten had uitgeprobeerd. Wij vinden de buik veel leuker om te zien.

En als je deze nog niet voorbij hebt zien komen, moet je echt even naar beneden scrollen. Je auto parkeren en er dan met je zwangere buik uitkomen kan namelijk een behoorlijke klus zijn.

 

Een dag uit het leven van een buik ☺️?

A video posted by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

7. Kim Kötter

Na de geboorte van zoon Muck plaatste Kim een paar prachtige kiekjes online. Ook heeft Muck inmiddels een eigen Instagramaccount waar de eerste foto's al op zijn gezet.

We waren al onder de indruk van de prachtige fotoserie die Kim plaatste, maar na deze video kun je ons helemaal wegdragen. Een paar dagen na de bevalling mochten Kim, Jaap en Muck weer naar huis. Dat mooie moment moest natuurlijk vastgelegd worden. De muziek is – hoe kan het ook anders – ingezongen door Jaap.

tips-gewichtscoach-afvallen-niet

Door die schappen vol met pepernoten en kerstkransen ben je waarschijnlijk nog lang niet bezig met de nieuwjaarsvoornemens. Hoeft ook niet, maar mócht je je op 1 januari toch bedenken, dan heb je ongetwijfeld wat aan deze tips van gewichtscoach Mieke Kosters.

1. Leef niet volgens de regels van een ander


Je eetpatroon van de ene op andere dag omgooien? Echt. Niet. Doen. Dit houdt niemand vol. De kans dat je na een paar dagen weer in je oude patroon valt, is groot. Afvallen gaat in kleine stappen: luisteren naar je lichaam, eigen keuzes maken. Dus niet opeens gaan leven volgens de regels van een ander. Of dat nu Sonja Bakker, Fajah Lourens of Rens Kroes is. Blindelings anderen volgen, doe je alleen maar tijdelijk. Daar gelooft Mieke niet in: "Je moet in jouw huidige leven, met de dingen die jij lekker vindt en die bij jouw gezinssituatie passen, een manier zoeken om in balans te blijven", legt ze uit. "Je hebt simpelweg drie knoppen om aan te draaien: ‘meer bewegen', ‘minder eten' en ’snelheid van afvallen'. Zorg dat je deze drie factoren in een evenwicht brengt waarmee je tevreden afvalt, eet en beweegt. Dát werkt. En dan hoef je nooit apart te eten van je gezin en eet je nog steeds de dingen die jij lekker vindt."
 

Lees ook
5 steengoede afvaltips voor de laatste 5 kilo

 

 

2. Laat lekkere dingen niet altijd staan


Bijna elk dieet draait om wat je allemaal níet meer mag eten. Je start daardoor met een negatieve kijk op afvallen: jij moet weer streng zijn en afzien. Niet doen: regievol afvallen is veel leuker dan machteloos overeten. Draai je mindset om: Jij mag alles eten, je wilt het niet langer. Je kiest ervoor om slanker te worden (en te blijven). Als je zo redeneert, ben je zelf de baas over je eetgedrag en heb jij de regie. Er zijn geen verboden middelen, want als je geen chocola mag, wil je het juist. Dan ben je alleen maar bezig met al die lekkere dingen die aan jouw neus voorbijgaan en da's zonde. Je mag alles, je kiest zelf. Niet meer al het lekkers, wel het allerlekkerste. Dan val je af en eet je super lekker, ja, ook wijn en chocola.
 

 

3. Roep niet de hele dag 'arme ik'

'Alle slanke mensen kunnen altijd alles eten': arme ik. 'Zij vallen veel sneller af': arme ik. 'Oh, ik moet wéér streng zijn': arme ik. Stop met deze negatieve gedachten, want blijf je 'arme ik' roepen, dan zal het jou niet lukken om lange tijd op je gewicht te blijven: niemand kan een heel leven afzien. Dus stuur ‘arme ik’ de deur uit. Stop met vergelijken en kies het eetgedrag waar jij blij van wordt. Pak de regie. Jij bepaalt wat je in je mond stopt. Je hebt een keuze. 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Editor's note: dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

BN'er-moeders op Instagram

Van lampionnen tot rockster: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Kleine beer

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍂🐻

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op


Trots

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je begrijpt zeker wel hoe trots ik ben 😉❤

Een bericht gedeeld door Noëlle (@noellesomogyi) op


Outfit of the day

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mag ik ‘bijna weekend’ alvast droppen?! #duurtlang #kommaardoor #almostweekend #lotd #autumnlook

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienkarthaus_spoor) op


Die heeft trek

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volgens mij heb ik lekker gekookt.....

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op


Lees ook
Dit plaatsten BN'er-moeders deze week op Instagram >


Moeders on tour


Minoes

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op


Kleine rockster

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gypsy King 🎶

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op


Sint Maarten

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinte, Sinte Maarten De 🐄🐄 hebben staarten De 👭 hebben rokjes aan Daar komt Sinte Maarten aan

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >