7x zwangerschapsupdates van beroemdheden

23.05.2016 08:17

De afgelopen maanden vlogen de zwangerschapsaankondigingen van beroemdheden ons om de oren. Wij zijn benieuwd hoe het nu met ze gaat en maakten een fijn lijstje van zwangerschapsupdates. Van Anouk die met haar Dominique een prachtige buikfoto maakte, tot aan Victoria Koblenko die met haar zwangere buik uit de auto probeerde te klimmen.

1. Anouk

6 januari maakte zangeres Anouk groot babynieuws bekend: ze is namelijk zwanger van haar zesde kind, het eerste kind samen met haar vriend Dominique. Op Instagram deelde ze een kiekje van haar buik, dat ze weer verwijderde nadat ze veel kritiek kreeg. Gelukkig liet Anouk het er niet bij zitten en plaatste ze onlangs opnieuw een prachtige foto van haarzelf en Dominique op Instagram. Het is nog niet bekend wanneer ze is uitgerekend.

 

No King without a Queen ❤️?

A photo posted by anouk (@anouk) on

2. Bobbi Eden

Via een vlog op LINDA.TV maakten Bobbi en Mark Laurenz bekend dat ze hun eerste kind krijgen. Op Instagram showt het stel trots de foto van de eerste echo. De felicitaties stroomden binnen.

 

Verwacht! Eind September. ❤️❤️❤️❤️❤️ ?? @marq_laurenz ❤️❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Bobbi Eden (@bobbieden) on

5 weken na de eerste foto maakte het stel in een nieuwe aflevering bekend dat ze een jongen krijgen. Kort daarna showde Bobbi voor het eerst haar groeiende buik.

 

Blij ei! ??? #pregnant #zwanger #zwangerschap #belly #babybump #noppies #buik

A photo posted by Bobbi Eden (@bobbieden) on

3. Carice van Houten

Carice en Guy leerden elkaar kennen op de set van de film Brimstone en verwachten nu hun eerste kind. Vlak nadat bekend was dat Carice zwanger was, doopte Martin Koolhoven, regisseur van Brimstone, de baby alvast om tot ‘Brimbaby’.

Ook Guy liet van zich horen op Twitter. De acteur haakte in op de grap “Ok, ik ben klaar voor jullie grappen over een shadowbaby” van Carice. “Er gaat niets boven het vooruitzicht van een shadowbaby om van gedachten te veranderen over het vaderschap”, twitterde Guy vervolgens. Voor de mensen die geen Game of Thrones kijken: Carice beviel in de serie van een ‘shadowbaby’, een bovennatuurlijk wezen.

Het enige wat Carice tot nu toe van haar zwangerschap heeft gedeeld, is deze hilarische foto op Twitter. ”You know you’re seriously pregnant when your mother starts buying you a ‘grabber”’, grapt Carice.

4. André Hazes junior

Dré (22), die een relatie heeft met de 17 jaar oudere Monique, is altijd openhartig geweest over zijn kinderwens. “Monique heeft een kinderwens en met het oog op haar leeftijd is het verstandig daar niet al te lang mee te wachten. Nu is het daar nog te vroeg voor, maar ik zie Monique echt wel als de moeder van mijn kinderen”, meldde De Telegraaf vorig jaar. Een maand geleden kwam die wens uit. En Dré was dolblij dat hij het eindelijk kon delen, getuige zijn bericht op Instagram.

Monique en Dré houden hun volgers goed op de hoogte van de zwangerschap. Zo liet Monique na 17 weken zwangerschap haar groeiende buik zien.

 

It’s showing! #17weeks

A photo posted by @moniquenoell on

En al gauw daarna werd het geslacht van de baby bekend gemaakt.

5. Gordon Ramsay

Anouk is niet de enige met een groot gezin, want ook Gordon Ramsay wordt weer vader. Hij krijgt zijn vijfde kind met zijn vrouw Tana. “Ik heb al drie dochters en een zoon. En nu krijg ik er nog een dochter bij!”, aldus de 49-jarige chefkok in The Late Late Show.

6. Victoria Koblenko

“Geen woorden, maar daden!” Zo luidt oud-voetballer Evgeniy Levchenko het nieuws via Instagram de wereld in. “Meervoud van lev is LEVEN. En we zijn gezegend om een nieuw leven op de wereld te mogen zetten”, schrijft Victoria bij haar foto. “Oh ja, Evgeniy mag de was doen.”

De eerste foto van Victoria met haar zwangerschapsbuik kwam bij het volgende Instagram kiekje. In een prachtige jurk liet Victoria zien dat ze bepaalde verzorgingsproducten had uitgeprobeerd. Wij vinden de buik veel leuker om te zien.

En als je deze nog niet voorbij hebt zien komen, moet je echt even naar beneden scrollen. Je auto parkeren en er dan met je zwangere buik uitkomen kan namelijk een behoorlijke klus zijn.

 

Een dag uit het leven van een buik ☺️?

A video posted by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

7. Kim Kötter

Na de geboorte van zoon Muck plaatste Kim een paar prachtige kiekjes online. Ook heeft Muck inmiddels een eigen Instagramaccount waar de eerste foto’s al op zijn gezet.

We waren al onder de indruk van de prachtige fotoserie die Kim plaatste, maar na deze video kun je ons helemaal wegdragen. Een paar dagen na de bevalling mochten Kim, Jaap en Muck weer naar huis. Dat mooie moment moest natuurlijk vastgelegd worden. De muziek is – hoe kan het ook anders – ingezongen door Jaap.