Zien: Naomi Campbell straalt met 9 maanden oude dochter op Vogue-cover

15.02.2022 10:27
naomi campbell

In mei maakte topmodel Naomi Campbell (51) bekend moeder te zijn geworden van een dochter. Nu laat ze haar baby voor het eerst aan de wereld zien. En dat doet ze geheel in stijl, op de cover van de Britse Vogue.

“Ik heb altijd geweten dat ik op een dag moeder zou worden”, staat er bij de foto met haar dochter, wiens naam ze niet bekendmaakt. 

 

Grootste geluk

De komst van Naomi’s dochter kwam voor veel mensen als een verrassing. “De mensen die wisten dat ik haar kreeg, waren op één hand te tellen”, vertelt ze in een interview met Vogue. “Ze is het grootste geluk dat ik me ooit kon voorstellen. Het beste wat ik ooit heb gedaan.” Het topmodel wil in het gesprek meteen een misverstand uit de wereld helpen. “Ze is niet geadopteerd, ze is mijn kind”, vertelt ze. Inmiddels is het negen maanden oude meisje helemaal gewend aan het drukke leven van haar moeder. “Gelukkig houdt mijn kleine net zoveel van reizen als ik – opstijgen en landen gaat zonder jammeren. Ze slaapt goed, huilt bijna nooit en ik hoor dat ze heel energiek is voor haar leeftijd.”

 

Lees ook
Moeder op je 50e: ‘We hadden ook nooit gedacht dat zwanger worden zo lang zou duren’ >

 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram