Zien: Bettina Holwerda zet jarige dochter Molly (3) in het zonnetje

01.03.2022 12:52

Hoera! Molly, het dochtertje van Bettina Holwerda en Jim Bakkum, is vandaag drie jaar geworden. In een emotioneel Instagram-bericht staat Bettina stil bij deze bijzondere dag.

“We waren best een tijdje met z’n vieren: Jim, Lux, Posy en ik, bijna op de dag af 4 jaar, waren we een gezinnetje van 4. En dat was heerlijk en dat zou heerlijk blijven, nee, beter zelfs, want er kwam nog iemand bij, een kleintje dat gewoon mee zou hobbelen met het gezin: MOLLY”, begint Bettina haar bericht.

 

Groots en meeslepend

En meehobbelen deed ze. “Als baby was het de makkelijkste, liefste lachbaby van de wereld. En ze bleef lachen, en ze lacht nog steeds”, schrijft Bettina. Inmiddels hobbelt het gezin vooral met Molly mee. “Die krijgt zoveel liefde, die geven we natuurlijk al uit onszelf, maar die eist ze ook op. Als Molly naar bed gaat, GAAT.MOLLY.NAAR.BED!!! (Of het hele huis dan het liefst groots en meeslepend in de rij wil gaan staan en persoonlijk welterusten wil komen wensen met een kus en zeer dikke ‘koefel’)”, aldus de actrice en zangeres.

 

Lees ook
Bettina Holwerda laat droom van zoon uitkomen: ‘Wat was dit fantastisch!’ >

 

‘Onze liefdesbom’

Molly vraagt én geeft de hele dag liefde, schrijft Bettina. Dat is ook te zien aan de verzameling foto’s waarop het meisje knuffels uitdeelt. “En dat is intens genieten en soms onhandig (zelf iets kunnen eten is ook best eens fijn en noodzakelijk ook wel) maar vooral een zegen en een voorrecht”, vervolgt ze. “Want zij is het zonnetje, de donder, het licht, de sneeuwstorm, de sterrenregen en noem alle natuurverschijnselen maar op, zij is het allemaal in huis. [….] Ons grootste kado, onze liefdesbom, die ons completer heeft gemaakt dan we ooit hadden kunnen dromen.”

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >