Thorn de Vries en Mandy Woelkens verwelkomen eerste kindje

03.01.2022 09:21
Thorn de Vries en Mandy Woelkens

Thorn de Vries en diens vriendin Mandy Woelkens zijn ouders geworden van hun eerste kindje. Op Instagram deelt het stel een foto van vlak na de geboorte.

“Verliefd. Ik kan naar je blijven kijken baby Z. En ik ben zo zo zo trots op @mandywoelkens voor hoe ze jou ter wereld heeft gebracht”, schrijft Thorn bij de foto, die ook op de pagina van Mandy staat. “Er is iets in mijn hart geopend waarvan ik het gevoel niet kan beschrijven. Dat het alles en meer is, doet namelijk zelfs nog tekort. Deze kleine is mijn hele hart. Wij zijn compleet”, schrijft zij erbij.

‘Fave queer baby’

Eind augustus maakten Thorn en Mandy bekend in verwachting te zijn. “Het is je nieuwe fave queer baby mommy met haar baby zaddy”, schreef Woelkens toen bij de foto’s met haar zwangere buik. Met ‘zaddy’ wordt verwezen naar Thorn, die zich identificeert als non-binair.

Gendervrij

Over de opvoeding van het kind zijn Mandy en Thorn duidelijk: hun kind zal gendervrij (‘niet neutraal maar vrij’) opgevoed worden. ‘Dat mini-mensje mag zijn wie hij, zij of die wil zijn’, schrijft Mandy in een Instagramstory.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >