Aanstaande vader Thijs Boermans deelt hilarische video over draagzak: ‘Ik weet nu al niet wat ik moet doen’

23.11.2023 11:49
Thijs Boermans

Voor het eerst vader worden, kan een tikkeltje overweldigend voelen. Zo ook voor Thijs Boermans, de vriend van de zwangere Anna Nooshin. Op Instagram deelt hij een hilarische video over zijn strijd met een draagzak.

Wanneer er een eerste kindje op komst is, moeten er een boel spullen aangeschaft worden. Zo ging Thijs voor een draagzak. Het is duidelijk dat hij zo’n ding voor het eerst in zijn handen heeft, want hij heeft geen idee wat hij ermee moet, zo laat hij zien in een video.

Thijs Boermans heeft moeite met een draagzak

“Aangezien ik in de startblokken sta om de belangrijkste rol van mijn leven te gaan vertolken, dacht ik: laat ik alvast wat dingen gaan testen die bij het vaderschap komen kijken. We zijn er namelijk bijna en Anna heeft dan negen maanden moeten werken. Daarna is het mijn beurt om heel hard te gaan werken”, aldus Thijs. “Bij baby’s komt heel veel kijken, inclusief heel veel spullen.”

Fles champagne als baby

In de video is te zien hoe Thijs een draagzak uitpakt. “Ik weet nu al niet wat ik moet doen”, roept hij. Hij probeert het ding om te doen, maar dat valt niet mee: “Uh… over je heen? Wat een wiskunde, jongens. Zo klopt het toch niet? Ik kom niet eens bij mijn eigen rug”, horen we Thijs zeggen. Hij bladert nog even in de handleiding: “Hij moet dus schuin, achterlangs. Dat wist ik niet… door dit lusje?” Zuchtend en steunend lijkt hij het voor elkaar te krijgen: “Dit is het. Ik vind het helemaal goed.” Met een fles champagne bootst hij na hoe het eruit zou zien als er een baby in zit. “Dit wordt mijn leven.”

Hilarische reacties

Hij vraagt nog wel om tips: “Als moeders mij hierbij kunnen helpen, zou dat heel fijn zijn.” Reacties krijgt hij zéker. De ene reactie is nog grappiger dan de andere. “Nooit tips vragen bij een draagzakprobleem. Dat is de lokroep van de moedermaffia”, schrijft een volger. “Kruislings op je rug, bro”, schrijft een ander. “De baby er niet op de kop in doen helpt vaak”, wordt ook geadviseerd.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >