Voetbalster Shanice van de Sanden deelt fantastisch babynieuws: ‘Ik ben zo blij’

27.11.2023 08:59
Bron: Getty Images

Geweldig nieuws voor profvoetbalster Shanice van de Sanden en haar vriendin Tatjana Jempormiasse: de twee zijn ouders geworden van hun eerste kindje. Dat maakte Shanice zondag op een wel heel originele én sportieve manier bekend.

“Aan het begin van deze week ben ik moeder geworden,” vertelt Shanice in een filmpje waarin ze terugblikt op de wedstrijd van haar club Liverpool. Ze maakte zelf ook een doelpunt. “Ik scoorde voor mijn baby girl. Ik ben zo blij en zo tevreden.” De Oranje-leeuwin maakte het babynieuws al tíjdens de wedstrijd bekend door na het doelpunt met haar armen te wiegen, alsof ze een baby vasthield.

Eerste kindje

Shanice en Tatjana maakten de zwangerschap in juni bekend. ‘We kunnen niet wachten om je te ontmoeten mijn kleine bébé. We houden nu al zoveel van je,’ schreef ze toen op Instagram. Het is hun eerste kindje.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.