Sanne Akkerman (Laviesanne) bevallen van een dochter: ‘Start was heftig’

24.04.2022 16:45
Sanne Akkerman Laviesanne bn'er interview

Geweldig nieuws voor Sanne Akkerman (30), beter bekend als Laviesanne: gisteren is na een razendsnelle bevalling dochter Amélie Sophie geboren. Dat maakt de Kek Mama-columnist bekend op Instagram.

“Met een portie dondert en geweld is onze dochter Amélie Sophie gisteren thuis geboren”, schrijft Sanne bij een foto met het meisje.

Heftige start

De ‘flitsbevalling’ duurde tweeënhalf uur, maar Amélie had een heftige start. “Ze moest gereanimeerd worden en we zijn een nachtje in het ziekenhuis geweest. Nu weer thuis en we maken het goed”, laat Sanne weten. Samen met haar partner heeft ze al een zoon – James (7) – en een dochter: Isé (4).

Lees ook: LavieSanne: ‘Het was niet mijn meisjesdroom om moeder te worden’

Kek Mama-columnist

Sanne is vooral bekend van de hilarische sketchvideo’s op haar Instagramkanaal @laviesanne. In haar Kek Mama-columns schrijft ze over het moederschap. Zo is knutselen niet echt haar ding. “Waar andere moeders met hun kroost uren speelplezier beleven aan het frutten met wc-rolletjes en schoenendozen, krijg ik het al Spaans benauwd bij het idee een poppetje te moeten tekenen, laat staan iets creatiefs te maken.” Je leest haar columns hier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laviesanne (@laviesanne)