Roze beschuitjes voor oma Heleen van Royen

15.05.2023 13:02
Instagram

Dolgelukkig is Heleen van Royen (58). De schrijfster is namelijk voor de derde keer oma geworden. Met een bericht op haar social media-kanalen laat ze weten dat haar dochter Olivia is bevallen van een dochter: Alexa!

De kersverse oma deelt een video met het liedje Isn’t She Lovely van Stevie Wonder op haar Instagram. Ze schrijft erbij: ‘Alexa is deze week geboren! De hele familie is in de roze wolken. Alexa is de dochter van Olivia en Pieter. Zusje van Dominic, Logan, Spencer en West. Wat een mooie moederdag.’

Het bericht heeft inmiddels al duizenden likes en de felicitaties stromen binnen. Ook vanuit bekend Nederland. Zo wordt Heleen gefeliciteerd door Tanja Jess die schrijft ‘Gefeliciteerd’.

Vier jongens

Alexa is – na vier jongens – de eerste dochter van Pieter en Olivia en het zusje van Dominic, Logan, Spencer en West Valentijn. Ze kregen samen Spencer en West. De andere twee jongens, Dominic en Logan, kreeg Pieter in een eerdere relatie.

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.

Bron: Instagram