Oh, zo zoet: Tim Douwsma opnieuw vader geworden van een zoon

11.07.2023 12:06

Tim Douwsma is voor de tweede keer vader geworden. Samen met zijn vriendin Elske Wind kreeg hij opnieuw een zoontje. De kleine spruit heet Vinz. Trots deelt de zanger zijn kersverse gezinnetje via Instagram met héle zoetje kiekjes.

Iets eerder dan gepland, kwam de kleine Vinz ter wereld. ‘Je kon niet langer wachten, dus je bent eerder dan verwacht’, schrijft Tim op Instagram. Op 6 juli werd Vinz geboren. ‘Wat doe je het goed! Ook Dez kon niet wachten om trotse grote broer te worden. Daar ben je dan, Lieve Vinz! Wat houden wij van jou!’

Elske over haar zwangerschap

In maart maakte de zanger en zijn vriendin Elske de zwangerschap bekend. Aan Kek Mama vertelde Elske over haar zwangerschap. “Er komt een soort oerinstinct naar boven waardoor ik me heel krachtig voel.” Toch was haar tweede zwangerschap wel anders dan de eerste. “Nu heb ik al een kleintje rondlopen die veel tijd vergt, waardoor ik minder met de zwangerschap bezig ben. Ik weet hoe alles reilt en zeilt, de voorbereidingen zijn gedaan en de meeste babyspullen heb ik al. Maar dat maakt een tweede zwangerschap niet minder mooi.”

Elske vertelde ook dat ze hoopte op een natuurlijke bevalling zonder pijnstilling. “Lekker thuis, zoveel mogelijk op eigen kracht.” Uiteindelijk is Vinz in het ziekenhuis, in bad geboren. Inmiddels zijn ze weer thuis en ‘mem maakt het ook goed’, schrijft de Friese zanger.