Hilarisch: moeder gaat viral op TikTok vanwege mislukte verjaardagstaart

28.11.2023 11:10
Hilarisch: moeder gaat viral op TikTok vanwege mislukte verjaardagstaart

Sonja’s zoontje Diego is groot fan Despicable Me. Daarom besloot ze voor zijn tweede verjaardag een Minion-feestje te geven. Als je zelf niet goed bent in bakken, is het slimmer om een taart te kopen, dacht Sonja. Een mislukte taart is natuurlijk het laatste wat je wil…

Hoewel dat slim gedacht was, liep het toch niet helemaal zoals ze had verwacht. Daar maakte Sonja een video over, die inmiddels al meer dan 23 miljoen keer is bekeken op TikTok. Wij snappen wel waarom: het is hilarisch!

Moeder gaat viral met mislukte Minion-taart

“Jongens, ik heb net mijn zoons Minion-taart opgehaald”, zo begint Sonja de video. “Het is het lelijkste ding dat ik ooit heb gezien. Het is zó niet wat ik heb gevraagd.” Waarom ze de taart dan toch mee naar huis heeft genomen? “Ik kan het nog wel fixen. Het feestje is morgen al, maar het komt goed.” Sonja had niet veel tijd meer om nog een andere taart te regelen, dus besloot het er maar mee te doen. “Maar echt, het is de lelijkste taart ooit.”

Verwachting versus resultaat

In de video laat Sonja een foto zien van hoe ze de taart wilde. Deze foto heeft ze ook aan de vrouw van de taartenwinkel laten zien. “Ik heb haar duidelijk uitgelegd wat ik wilde. Ze vroeg nog of ik een ombré-effect wilde waarbij geel overloopt in blauw. Ik heb gezegd van niet” Vervolgens laat Sonja de taart zien die ze gekregen heeft. Laten we eerlijk zijn: het lijkt in de verste verte niet op een Minion. Er is geel, er is blauw en er zijn ietwat uitgezakte ogen, maar verder komt het geheel niet in de buurt van een Minion. “Wat is dit?!”, vraagt Sonja zich hardop af. “Waarom is het toch ombré? Waarom is er groen? Waar is zijn bril?”

Hilarische reacties

Sonja’s volgers lachen zich rot. “Vertel me alsjeblieft dat je hier niet voor betaald hebt?”, reageert een volger. “Het lijkt wel een hamburger met strand-thema”, schrijft een ander. “Hahaha, ik dacht nog: zo erg kan het niet zijn. Maar niks had me hierop kunnen voorbereiden! Dit was duizend keer erger dan ik me voorstelde”, laat nog een volger weten.

@babygirls0s0 HEB explain yourself ! #failedcake #fail #HEB #fyp ♬ original sound – Babygirls0s0

Gelukkig was het feestje zelf een groot succes:

@babygirls0s0 This came out AMAZING🤗 Ima happy mama❤️ #minionthemeparty #miniontheme #birthdaypartyideas #birthdayparty #minions #fyp #fypシ ♬ Mission Impossible (Funny Theme Remix) – Funny Minions Guys

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >