Met deze snelle boost ben jij helemaal klaar voor de zomer

07.06.2022 14:38
truc meer groente eten

De zomer komt eraan! Ben je klaar voor zwoele zomeravonden en gezellige barbecues of kun je nog wel een oppepper gebruiken? Kek Mama heeft de gouden tip: een detox kuurtje. Niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je koppie. Handig!

Even op de pauze-knop drukken. Klinkt lekker toch? Met een detox kuur is dat precies wat je doet: je lichaam en geest even rust geven. Door de detox worden je organen even minder belast. De sapkuur van Sapje geeft je lichaam en geest even vakantie: drie, vijf of zeven dagen lang. Zij persen lekker biologisch sap met de slowjuicer en brengen de sapjes naar jou toe. Ideaal! De sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten, dus je komt niets tekort. Mooi meegenomen: met de code KEK10SAPJE krijg je 10 procent korting op jouw aankoop. Meer weten? Kijk op: Sap.je

Tijdens de kuur zul je merken dat het sapvasten zorgt dat jij je helemaal schoon voelt en vol nieuwe energie zit. Wil je optimaal genieten van de kuur? Stop dan tegelijkertijd met ongezonde gewoontes: weg met die suikers en laat net even vaker dat wijntje staan. Dit is het moment! Heb je nog geen ervaring met sapvasten? Test het dan eens uit met één dagje of ga voor een kuur van drie dagen. Alle beetjes helpen.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en
je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.