‘I am your mother’ x2: Meghan Trainor bevallen van tweede kindje

05.07.2023 11:37
Meghan Trainor tweede kindje

Zangeres Meghan Trainor (29) en acteur Daryl Sabara zijn opnieuw ouders geworden. Hun tweede zoontje is op 1 juli geboren en heet Barry Bruce Trainor. 

Dat schrijft de Amerikaanse zangeres op Instagram, met een paar schattige kiekjes erbij. ‘Op 1 juli (ons 7-jarig jubileum van onze eerste date) verwelkomden we Barry Bruce Trainor in de wereld’, schrijft de kersverse mama van twee.

De tweede keizersnede

De kleine, grote man van bijna 4 kilo werd met een keizersnede geboren. Hij lag namelijk in een dwarsligging. De baby ligt dan dwars in je buik in plaats van de lengte. Gelukkig kan Meghan terugkijken op een hele fijne bevalling. ‘We hadden een geweldige, succesvolle keizersnede en ik kreeg eindelijk mijn huid-op-huidtijd.’ Ze bedankt in het bericht ook de dokters en verpleegkundigen van het ziekenhuis. 

Traumatische periode

Het eerste zoontje van het stel, Riley, werd ook met een keizersnede geboren. De bevalling en vooral de periode na de bevalling van haar eerste zoon heeft de zangeres als traumatisch ervaren. In de weken na de geboorte van Riley bezoekt Meghan een therapeut die haar helpt bij het verwerken van deze traumatische gebeurtenis. 

Lees ook: Schattig: dít zijn de (verbluffende) eerste woordjes van de zoon van Meghan Trainor

“Pas toen realiseerde ik mij hoe traumatisch deze periode is geweest. En hoe ik last had van PTSD als ik ’s avonds naar bed ging. Dan had ik het gevoel alsof ik weer op de operatietafel lag en een keizersnede kreeg.” Ze vond het dan ook eng om weer opnieuw te bevallen. Gelukkig kan de zangeres dit keer terugkijken op een hele fijne ervaring. 

Het stel is sinds december 2018 getrouwd. In een eerder interview met People zei de zangeres dat ze graag vier kinderen wil. “Ik ben halverwege.” 

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.