Lex Uiting deelt eerste kiekje van zijn dochtertje, met een oer-Hollandse naam

05.04.2024 14:52
Beeld: Instagram

Het is alweer een maandje geleden dat Lex Uiting samen met zijn vriendin Susan Oostdam hun eerste kindje, namelijk dochter Kees op de wereld zette. Op Instagram plaatste Lex vol trots een foto van zijn gezin.

Op de foto zie je Susan die net na de bevalling op een ziekenhuisbed ligt met de pasgeboren Kees in haar armen. Lex kan zijn geluk niet op en zit breed glimlachend naast het bed. Met daarbij de mooie tekst: ‘Vandaag, preciés ‘n maandje hier: onze lieve dochter Kees ♥️ Wij zijn helemaal in de gloria dat dit kleine grote wonder nu voor altijd bij ons is..’

Dit voelt voor hen als iets heel speciaals, juist omdat de zwangerschap voor het stel niet vanzelfsprekend was en het dus echt als een wonder voelt dat baby Kees er is. Het stel kreeg al eerder te horen dat de kans op een gezond geboren kindje nog maar 25 procent is, omdat Susan in 2020 de diagnose baarmoederhalskanker gekregen heeft en de operatie die ze daarvoor moest ondergaan de kans op een succesvolle zwangerschap een stuk kleiner maakte. Zo blijkt maar weer, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Lees ook: Lex Uiting wordt vader: ‘Soms bestaan er wonderen’

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.