Kek Mama weekhoroscoop: 24 tot en met 30 juni

23.06.2024 12:16
zomerhoroscoop schorpioen Beeld: Getty Images

Welkom bij je wekelijkse dosis sterrenwijsheid! Neem een momentje voor jezelf en ontdek wat de sterren deze week voor jou in petto hebben met deze speciale Kek Mama weekhoroscoop.

Horoscoop voor moeders: week van 24 tot en met 30 juni 2024

Ram (21 maart – 19 april) Deze week is jouw superkracht multitasken, Ram-moeder! Of je nu een spaghettikleurwedstrijd organiseert tijdens het avondeten of probeert te mediteren terwijl je de was doet, je zult alles met flair doen. Maar vergeet niet af en toe een momentje voor jezelf te pakken. Zelfs superhelden moeten af en toe opladen!

Stier (20 april – 20 mei) Lieve Stier-moeder, deze week draait alles om comfort en gezelligheid. Jij bent het baken van rust in een zee van chaos. Verwacht veel knuffelmomentjes en koekjesbakavonturen. En als de kinderen je een beetje te veel worden, vergeet dan niet dat een glas wijn en een bad altijd een goed idee is.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) Tweelingen-moeder, je huis zal deze week aanvoelen als Grand Central Station. Met al die activiteiten en bezoekjes, zal je agenda overstromen. Maar met jouw charme en energie krijg je het voor elkaar. En ja, het is volkomen acceptabel om een spelletje “Wie kan het langst stil zijn?” te spelen.

Kreeft (21 juni – 22 juli) Deze week ben jij de moederkloek, Kreeft-moeder. Je hebt een zesde zintuig voor wat je kinderen nodig hebben, of het nu om een extra knuffel of een troostend woord gaat. Je intuïtie is spot on! Vergeet niet om jezelf ook een beetje liefde te geven; een lekker kopje thee en een goed boek kunnen wonderen doen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) Leeuw-moeder, je zult deze week stralen als nooit tevoren. Jouw kinderen zien je als een rots in de branding en je bent klaar om de show te stelen op elke schoolpicknick en voetbalwedstrijd. Maar pas op dat je niet overdrijft – soms is een klein beetje drama ook al genoeg.

Maagd (23 augustus – 22 september) De organisatiedrang is sterk bij jou deze week, Maagd-moeder. Je hebt een ongekende behoefte om alles tot in de puntjes te plannen, van speeldates tot maaltijden. Je perfectionisme wordt gewaardeerd, maar laat ruimte voor onverwachte avonturen. Soms zijn de beste momenten niet gepland!

Weegschaal (23 september – 22 oktober) Balans is jouw sleutelwoord deze week, Weegschaal-moeder. Je zult iedereen tevreden proberen te houden, wat geen kleine opgave is met een gezin! Zorg ervoor dat je ook je eigen wensen niet uit het oog verliest. Misschien een avondje uit met vriendinnen om je weer helemaal op te laden?

Schorpioen (23 oktober – 21 november) Deze week ben jij een echte detective, Schorpioen-moeder. Je doorziet alles en niets ontgaat jouw scherpe blik. Kinderen die proberen te liegen? Niet in jouw huis! Gebruik je talenten om wat quality time door te brengen met je gezin en vergeet niet af en toe te ontspannen. Een goede thriller op Netflix, misschien?

Boogschutter (22 november – 21 december) Boogschutter-moeder, jouw avontuurlijke geest komt deze week goed van pas. Of het nu een spontane picknick in het park is of een wild knutselproject, je weet er altijd iets leuks van te maken. Houd de sfeer luchtig en vergeet niet dat lachen het beste medicijn is, zelfs als de confetti overal ligt behalve op de juiste plek.

Steenbok (22 december – 19 januari) Steenbok-moeder, deze week draait het om structuur en stabiliteit. Je bent een rots voor je gezin en iedereen weet dat ze op jou kunnen rekenen. Maar vergeet niet dat je ook een beetje plezier mag hebben. Laat die serieuze kant even los en geniet van een onbezorgde middag met je kinderen.

Waterman (20 januari – 18 februari) Creativiteit spat er vanaf deze week, Waterman-moeder! Of het nu gaat om het bouwen van een fort van dekens of het bedenken van een nieuw gezelschapsspel, jouw inventiviteit kent geen grenzen. Deel je unieke ideeën met je kinderen en wie weet, misschien vinden jullie wel samen een nieuwe hobby.

Vissen (19 februari – 20 maart) Vissen-moeder, je bent deze week een bron van emotionele steun. Jouw empathie en zorgzaamheid maken je de perfecte trooster voor kleine en grote problemen. Vergeet echter niet om jezelf niet te verliezen in de behoeften van anderen. Een beetje zelfzorg en een moment van rust kunnen je helpen om weer helemaal op te laden.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.