Caroline Mol deelt prachtige foto van haar dochter: ‘Een kunstwerk van mijn kleinste meisje’

28.10.2022 14:21
Caroline Mol

Caroline Mol deelt een prachtige foto van haar jongste, bijna tweejarige dochter Lina op Instagram. ‘Ik kan niet kiezen wat hier aan de muur moet komen hoor!’, schrijft ze erbij.

En eerlijk is eerlijk: wij snappen wel waarom, want wat is het een plaatje.

Overleden zus

Eind november 2021 beviel Caroline Mol van Lina, bijna een jaar nadat hun eerste dochter Donna (3 maanden) overleed door een scheurtje in haar middenrif. In een interview met Kek Mama vertelde Caroline tijdens haar zwangerschap van Lina openhartig over deze moeilijke tijd. ‘Donna was uniek en zal altijd onze oudste dochter blijven, ook nu ik zwanger ben van weer een meisje. Dit kind zal opgroeien in de wetenschap dat ze een overleden zus heeft.’ Na een goede echo bleek gelukkig dat Lina niet dezelfde aandoening heeft als Donna had. ‘Voor zover ze hebben kunnen zien ziet alles er goed uit. Zo zijn wij ook weer een beetje meer gerustgesteld’, aldus Caroline.

Kunstwerken

Naast twee dochters hebben Caroline en Jan ook nog een zoon James, van bijna 4 jaar. Eerder deelde ze al mooie foto’s van hem uit de fotoshoot die zij hadden. ‘Kijk nou toch! Echte kunstwerken.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Mol (@carolinemol)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Mol (@carolinemol)

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.