Babynieuws! Amber Brantsen in verwachting van tweede kindje

23.05.2023 11:20
Bron: Instagram

Hoera, babynieuws voor Amber Brantsen (33). Ze is namelijk weer in verwachting. ‘Taylor wordt de liefste grote zus die je maar kunt bedenken. We verwachten vanaf november weer dolgezellige, slapeloze nachten’, schrijft de presentatrice bij een foto die ze deelt op Instagram.

Amber en haar partner Rachid Finge werden in februari 2021 ouders van Taylor. Op de foto die ze deelt, houdt hun dochter de echobeelden vast.

Vraag en antwoord

In de post deelt Amber een aantal Q&A, zoals: ‘Wordt het een jongetje of een meisje?’, Wie is de vader? (antwoord: @rachidfinge) en ‘Ga je uitzendingen op Viaplay missen?’.

Op die laatste vraag antwoordt de oud-journaallezer, die sinds december 2021 de Formule 1-programma’s op de streamingdienst Viaplay presenteert: ‘Helaas wel, want anders breek ik misschien mijn vliezen tijdens Q3 van de kwalificatie voor de Grand Prix van Abu Dhabi en dat moeten we niet hebben’.

Amber krijgt een hoop likes en reacties op de bekendmaking van haar tweede zwangerschap. Ook bekend Nederland reageert. Zo schrijft Lisa Loeb: ‘Gefeliciteerd!!! En love de Q&A eronder’. Shelly Sterk reageert met ‘Van harte!’ en Marit Brugman-Haegens schrijft: ‘Gefeliciteerd!’

Laatste uitzending

Door de zwangerschap kan Amber het Formule 1-seizoen niet af maken voor Viaplay. Wanneer ze de laatste uitzending presenteert voordat ze met verlof gaat, is nog niet bekend.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.

Bron: Instagram