
Elise: ‘We zwaaiden blij naar papa in de zee, niet wetende wat zich echt afspeelde’
Wat begon als een onschuldige stranddag, veranderde onverwachts in een moment van pure paniek voor Elise en haar gezin toen haar vriend de zee in ging.
Of je er nog een lapje vlees bij serveert moet je zelf weten, maar de recepten van Rukmini Iyer zijn volledig vegetarisch. Dit recept is in een wip klaar en om je vingers bij af te likken: hier kun je alleen maar blij van worden.
Vegetarisch | voor 2 personen
Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 10 minuten
Dit superlekkere noedelgerecht staat in een paar minuten op tafel. Dikke chewy udonnoedels zijn bij dit recept wel echt het allerlekkerst. Als je geen pijnboompitten in huis hebt, zijn gehakte gezouten pinda’s als topping een prima alternatief.
Opmerking: Als je geen fan bent van kant-en-klare noedels, gebruik dan gewoon je favoriete merk udonnoedels en bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Eet smakelijk!
Deze en twee andere overheerlijke recepten (deze vind je hier) van Rukmini Iyer spot je ook in Kek Mama Special LEVEL UP! en vind je in haar kookboek Het Groene Kookboek.
Ga voor me-time met Kek Mama Magazine!