Martin heeft een affaire met een schoolpleinmoeder: ‘Ik ben gescheiden, maar zij is dat niet van plan’

19.05.2021 10:26
bijman Martin affaire schoolpleinmoeder Beeld: Shutterstock

Gescheiden Martin (37) viel als een blok voor getrouwde schoolpleinmoeder Rosalie, die vooral op zoek is naar spanning en avontuur.

Martin (37): “De reden dat ik genoegen neem met de rol van bijman in het leven van Rosalie is simpel: omdat zij geen andere rol accepteert. Ik zou meer willen. Veel meer. Ik ben stapelverliefd. Ze is vrolijk, knap, elegant, sexy en mijn droomvrouw. Maar ze heeft óók een man en kinderen. Wij kennen elkaar van het schoolplein, mijn kinderen zitten bij haar in de klas. Ik ben gescheiden, maar zij is dat niet van plan. Haar gezin staat op één.
 

Lees ook
Wilfred heeft een seksloos huwelijk: ‘Ik vrij regelmatig met een ander’ >

 

Bijman

Naar eigen zeggen is er nog genoeg liefde voor haar man om door te gaan, ook al gaat ze al een jaar vreemd. Ze zegt dat ze slechts op zoek is naar spanning en avontuur en blij is met de onverdeelde aandacht die ze krijgt van mij. Ik ben ‘goed voor haar ego’. En o ja, ze vindt me ook heel lief, is ‘best’ gek op me.

Daarom mag ik haar af en toe beminnen en krijg ik wat kruimeltjes van haar tijd en liefde. Als een hijgerig hondje wacht ik op haar berichtjes. Ik ben dolgelukkig als ze ’s morgens bij het wegbrengen van de kinderen naar me lacht en in extase als ik eens in de week mag langskomen. Maar meer dan dit gaat het niet worden, daar is ze duidelijk in.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

Meer verhalen over liefde en seks? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >