bijman Martin affaire schoolpleinmoeder
Beeld: Shutterstock

Max valt op rijpere vrouwen, Wilfred heeft een seksloos huwelijk, Rik houdt van spanning en Martin is simpelweg verliefd: vier mannen over hun relatie met de vrouw van een ander.

Martin (37): “De reden dat ik genoegen neem met de rol van bijman in het leven van Rosalie is simpel: omdat zij geen andere rol accepteert. Ik zou meer willen. Veel meer. Ik ben stapelverliefd. Ze is vrolijk, knap, elegant, sexy en mijn droomvrouw. Maar ze heeft óók een man en kinderen. Wij kennen elkaar van het schoolplein, mijn kinderen zitten bij haar in de klas. Ik ben gescheiden, maar zij is dat niet van plan. Haar gezin staat op één.
 

Article continues after the ad

Lees ook
Wilfred heeft een seksloos huwelijk: 'Ik vrij regelmatig met een ander' >

 

Bijman

Naar eigen zeggen is er nog genoeg liefde voor haar man om door te gaan, ook al gaat ze al een jaar vreemd. Ze zegt dat ze slechts op zoek is naar spanning en avontuur en blij is met de onverdeelde aandacht die ze krijgt van mij. Ik ben ‘goed voor haar ego’. En o ja, ze vindt me ook heel lief, is ‘best’ gek op me.

Daarom mag ik haar af en toe beminnen en krijg ik wat kruimeltjes van haar tijd en liefde. Als een hijgerig hondje wacht ik op haar berichtjes. Ik ben dolgelukkig als ze ’s morgens bij het wegbrengen van de kinderen naar me lacht en in extase als ik eens in de week mag langskomen. Maar meer dan dit gaat het niet worden, daar is ze duidelijk in.”
 

Dit artikel is deel van een interviewserie in Kek Mama 02-2020.


 

Meer verhalen over liefde en seks? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >