Hoge seksdrive: ‘Doe ik het niet, dan word ik bloedchagrijnig’

06.08.2023 16:37
hoge seksdrive Beeld: Getty Images

Samen onder de douche of even een vluggertje als de kinderen bij de buren zwemmen: Kelly (34) vindt elke dag wel een manier om te seksen met haar man.

“Onze oudste zoon heeft ADHD, maar volgens mijn man Mehmet (35) lijd ik aan ‘ADHG’: Alle Dagen Heel Geil. Ik sta namelijk altijd aan en heb nooit hoofdpijn. Negenenhalf van de tien keer neem ik thuis het initiatief tot een vrijpartij. Mehmet is ook dol op seks, maar heeft af en toe een rustdagje nodig. Hij mag me graag pesten met mijn libido en noemt mij nymfo of dus ADHG’er.

Geluksstofjes

Ik weet eigenlijk niet hoe het komt dat ik zo’n hoge seksdrive heb. Ik denk dat het voor mij gewoon een manier is om de drukte van het dagelijkse leven met drie kinderen van me af te laten glijden. Anderen gebruiken misschien alcohol of drugs om geluksstofjes aan te maken, ik ben verslaafd aan het ontspannende gevoel van een orgasme.

“Het is een manier om de drukte van het dagelijkse leven van me af te laten glijden”

Mehmet ken ik al vanaf havo 3: we zaten in dezelfde klas en werden verliefd. We kregen verkering, verloofden ons en trouwden toen ik 22 was. Hij was mijn eerste en enige liefde en dus ook mijn enige seksuele ervaring.

Het is ooit hooguit een maand uit geweest tussen ons, maar toen heb ik niks met een ander gedaan. Dat ging ­destijds om een kinderachtige ruzie over een scooterongeluk: Mehmet leende mijn scooter, kreeg een aanrijding en in plaats van bezorgd te zijn om hem, jammerde ik om krassen op de lak. Hij vond dat zo stom dat hij de verkering verbrak. Maar na een maand mokken wisten we allebei niet hoe snel we weer na elkaar toe moesten ­rennen. Hoe zoetsappig het ook klinkt, we konden gewoon niet zonder elkaar. Daar is nu, na zeventien jaar later, niks aan veranderd.

Gek op seks

De sleutel van ons succes is denk ik dat we stapelgek zijn op elkaar en allebei veel van seks houden. Dat we inmiddels Damian (15), Saar (11) en Sami (3) hebben, heeft daar niks aan veranderd. Wel vrijen we spontaner dan ooit. Zijn de oudste twee op school en is Sami een paar uurtjes naar de peuterspeelzaal, dan app ik mijn man dat hij nú naar de slaapkamer moet komen waar ik hem naakt opwacht. Kan makkelijk want hij werkt aan huis, in de aangebouwde garage.

“Sinds we kinderen hebben, vrijen we spontaner dan ooit”

Mogen de kinderen bij de buurvrouw in de tuin komen zwemmen en doet Sami een middagslaapje? Dan ­duiken wij snel de slaapkamer in. Voor de zekerheid gaat de tuindeur op slot, zodat we op tijd gewaarschuwd worden, mochten Damian en Saar nog iets nodig hebben.

Of we besluiten op een hele warme dag snel samen te douchen. De kinderen zetten we dan beneden op de bank met een ijsje en een tablet, papa en mama gaan zich ‘even afspoelen’. Niemand die daar gek van opkijkt, want we zijn allemaal gek op douchen in ons gezin. We hebben een grote inloopdouche met een krukje. Ideaal om de kleinste op te zetten om zijn haren te wassen. Maar werkt ook goed om op te gaan zitten met mijn benen wijd, zodat Mehmet me makkelijk kan penetreren of likken.

Tijd maken

Het maakt voor mij niet zoveel uit hoe laat het is of welke dag. Voor seks maak ik tijd. Ik word zelfs bloedchagrijnig als we het een paar dagen niet doen. Een enkele keer namelijk, als ik het heel heftig menstrueer, wil Mehmet niet. Of als híj hoofdpijn heeft. Maar ik heb zelf geen excuses, bij pijn en narigheid werkt een orgasme helend. Zelfs tijdens mijn zwangerschap wilde ik dagelijks vrijen, ook al moesten we de standjes aanpassen, omdat voor missionaris en 69 mijn dikke buik in de weg zat.

Ook vinden we het fijn om het op wat spannende plekjes te doen. Vroeger deden we het ’s nachts op een festivalterrein of stiekem in de duinen of in het bos. Nu moeten we zoeken naar momenten. De oudste twee gaan nog weleens uit logeren bij vriendjes of opa en oma, maar de jongste hangt erg aan mij en weigert ergens anders te slapen dan in zijn eigen bed. Spontane buitenseks is dan lastig, want je laat een driejarige niet alleen op het strand achter om zelf de duinen in te glippen.

“Het idee dat de buren zouden kunnen gluren of ons horen, was extra opwindend”

Wel hebben we het een keer in onze tuin gedaan. Toen gingen we liggen op de loungeset die tegen het hek met de buren staat. We probeerden muisstil te seksen en deden alle lichten uit. De enige mogelijkheid waarop de buren ons konden zien, was als ze uit hun zolderraam keken. We namen maar aan dat ze dat niet deden, maar het idee dat ze zouden kunnen gluren of ons horen, was wel extra opwindend.

Intimiteit

Dat ik een uitzondering ben weet ik. Eens in de paar weken houd ik een ‘rosé-avondje’ met vriendinnen. We hebben allemaal een relatie en kinderen en naarmate de avond vordert en de flessen leger worden, gaan de gesprekken altijd over seks. Ik ben dan steeds loslippiger. Toch merk ik dat ik niet alles kan vertellen. Sowieso geef ik niet veel details weg, maar ik durf ook bijna niet op te biechten hoe verslaafd ik ben aan seks en hoe vaak we het doen. Het klinkt bijna als opscheppen.

“Af en toe een vluggertje is zo’n fijn bindmiddel”

Mijn vriendinnen klagen dat ze sinds ze kinderen hebben dringend een weekendje weg nodig hebben om weer intiem te zijn met hun partners. Ze hebben geen tijd of energie, het moederschap slokt hen op. Maar jeetje, er zitten 24 uur in een dag, je kunt toch wel een kwartier van die dag gebruiken om te seksen met je man? Af en toe een vluggertje is zo’n fijn bindmiddel. Je deelt een geheim en die binnenpretjes geven mij een high. Of we zien zo’n quickie als voorspel voor het echte werk.

Avondplannen

Dat wil niet zeggen dat ik niet van de urenlange en uitgebreide vrijpartijen ben, maar daar gebruiken we de avonden voor. Onze kinderen zijn goede slapers, om half negen ligt het hele spul op één oor. Hebben we geen andere verplichtingen, dan is het Journaal kijken, buiten een wijntje drinken en wat kletsen.

Na een uur begin ik al te hinten op meer actie. Dan laat ik subtiel een stukje kanten beha zien, buk vlak voor hem, klim op zijn schoot of vraag semi-kinderlijk of ik nog stout ben geweest. Flink zoenen of wat handwerk zorgt ervoor dat Mehmet ook opgewonden wordt en we samen naar boven gaan om te seksen.

SM

Het liefst niet te vanilleachtig. Keiharde BDSM met haken, zwepen en kettingen hoeft voor mij niet. Maar een spel waarin ik moet gehoorzamen aan Mehmet en hij bepaalt hoe ik hem moet bevredigen of welke kleding ik moet dragen, geeft net wat extra aan een vrijpartij. Ik vind een tik op mijn billen ook lekker.

Dat hebben we overigens pas onlangs ontdekt. Als ik vroeger iets hoorde over SM, vond ik dat ridicuul. Pijn en seks zag ik als uitersten. Maar toen Mehmet me een keer hardhandig vastpakte aan mijn haren en me dwingend nam, vond ik dat verrassend lekker. Vooral omdat hij juist zo zachtaardig is, op het softe af. Hij kan de kinderen niet straffen of kort houden. Ze weten ook: papa zegt geen nee en is altijd over te halen voor meer schermtijd of een snoepje. Voor mij is hij attent en lief. Maar in de slaapkamer laat hij – op mijn verzoek – een andere kant zien.

“In de slaapkamer laat hij – op mijn verzoek – een andere kant zien”

Sindsdien houden we ervan om op een zachte manier te spelen met pijn en macht. Dan bindt Mehmet mijn polsen vast met mijn bikinibovenstukje of handboeien van de kinderen. Blinddoekt me en prikkelt mijn lippen met allerlei zoete, zoute of pittige etenswaren of zijn geslacht.

Of hij duwt me tijdens een etentje met familie een klein zakje in de hand als ik opsta om te gaan plassen en fluistert: ‘Indoen.’ Blijkt hij twee vaginale balletjes hebben gekocht. Als ik terug op mijn stoel met een rood hoofd heen en weer ­wiebel, heeft hij de grootste lol. Niemand heeft iets door. Het zijn kleine plaag­stootjes die het allemaal net wat meer sjeu geven.”

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.