‘Voor mijn kinderen was hij niet meer dan een gezellige logé, die bij hun moeder sliep’

20.12.2022 14:36
hartjes liefde

Dat ze kort na de scheiding een andere man in huis liet, werd Sabina niet met dank afgenomen door haar schoonfamilie. Toch zou ze het zo weer doen.

Sabina (36), moeder van Lola (10) en Vic (8):

“Hij hobbelde sinds zijn scheiding een beetje van logeerkamer naar logeerbank, ik had een hele verdieping over. Ik kende Manfred nog van vroeger, dus toen hij drie maanden na onze eerste kus opnieuw op straat stond, leek het logisch dat ik hem mijn huis aanbood.

Lees ook – ‘Ik vertrok uit Nederland om mijn grote liefde te vinden’ >

Een helpende hand

De kinderen vonden het fantastisch, een jaar na de scheiding eindelijk weer een man in huis – en incidenteel een stiefbroer van veertien. Mijn omgeving dacht daar anders over. Mijn ex-schoonfamilie verbrak het contact, mijn broers achtten hem niet welkom bij familieaangelegenheden. Hoe haalde ik het in mijn hoofd zo snel een man in ons leven te laten? Ze hadden een punt, want een jaar later was hij weer gevlogen.

“Hoe haalde ik het in mijn hoofd zo snel een man in ons leven te laten?”

Toch zou ik het zo weer doen: mensen in nood moet je helpen. Voor mijn kinderen was hij niet meer dan een gezellige logé, die toevallig bij hun moeder in bed sliep. Mijn schoonfamilie heb ik overigens ook toen ik weer alleen woonde nooit meer gesproken.”

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.