In samenwerking met Kek Mama

Zó worden de mijlpalen van je kind nog leuker

12.11.2021 09:13

Je knippert twee keer met je ogen of je baby kan alweer iets nieuws – en zo ontwikkelt je kind zich iedere dag. Dat wordt allemaal nóg leuker en makkelijker met deze fijne hebbedingen.
 

Veilig uit bad

De Noppies Baby Comfort handdoek kun je om je eigen nek dragen. Zo blijf je zelf droog én kun je jouw kind met twee handen veilig uit bad halen. De zachte capuchon houdt het hoofdje warm. Eenmaal op de commode maak je de handdoek met één hand weer makkelijk los.

Slaap lekker(der)

Deze zachte slaapzak met gordelopening is er als zomer- of winterslaapzak en vier seizoenenzak. Door de ronde vorm kunnen de knietjes naar buiten wijzen voor een optimale slaaphouding. Pech onderweg? De rits zorgt voor een snelle luierwissel. 

 

Warm trappelen

De voetenzak van Noppies Baby Comfort heeft handige foefjes. Hij is geschikt voor gordels en is er in twee varianten: de Teddy met een superzachte voering en aan weerskanten een rits, en de Poplin met drukknopen en een rits aan de onderzijde. Ook handig: voorop zit een speenzakje. 

Wat schuift het

Om het verschonen makkelijker voor je te maken is deze zachte aankleedkussenhoes voorzien van een antislip bewerking. Zo schuift het kussen nergens meer naartoe. Handig als jij je handen vol hebt met billendoekjes en babybenen.

Wat is jullie kleine mijlpaal vandaag?

Noppies biedt de combinatie van care, comfort & design en maakt het voor jou en je baby graag een stukje leuker en makkelijker. Thuis én onderweg. Noppies breidt daarom de kledinglijn uit met een fijne nice-to-have lijn. Ontdek de slimme functionaliteiten en mooie designs, allemaal gemaakt op een duurzame manier. 

Kijk voor meer inspiratie en de leukste shoptips op Noppies.com

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >