In samenwerking met Kek Mama

Zo maakt je kind zélf de tofste fotocreaties

15.11.2021 14:20
v-tech speelgoed camera fotocreaties

Komen de verlanglijstjes weer in beeld? Met deze toffe camera met ingebouwde printer klikt, bewerkt en print je kind zélf de gaafste fotocreaties en spelletjes. Heb jij even je handen vrij. 

Wenskaarten maken

Creativiteit genoeg, met de KidiZoom Print Cam. Je kind maakt foto’s, bewerkt ze helemaal zelf en print de fotocreaties meteen uit met de ingebouwde printer (in zwart/wit) op de bijgeleverde rol thermisch papier. Je kind kan kiezen uit verschillende afdrukformaten, waarmee hij of zij te gekke foto’s, panorama’s, wenskaartjes of etiketten afdrukt. Aan zelfgemaakte kerstkaartjes of geknutselde menukaarten dus geen gebrek dit jaar.

Spannende fotostrips 

Regenachtige zondagmiddagtip: laat eens je kinderen een echte fotostrip maken. Of een video monteren met zichzelf in de hoofdrol. De omklapbare lens zorgt makkelijk voor de coolste selfies. Foto’s en toffe video’s bewerken ze als echte regisseurs, waarom niet, met meer dan 40 speciale effecten. Het 2.4 inch kleuren lcd-scherm ziet er cool uit en de 5.0 megapixel camera en 4x digitale zoom zorgen voor geweldige foto’s. 

Lekker zelf bezig zijn

Genoeg tijd besteed aan selfies en videoclips? Ook coole spelletjes, zoals een doolhof of kleuren op nummer, vind je op de camera. Dit druk je makkelijk af om er verder mee aan de slag te gaan. De KidiZoom Print Cam beschikt over een 2.4 inch kleuren lcd-scherm en heeft een ingebouwde oplaadbare accu. Je kind kan alles supermakkelijk zelf bedienen. Ideaal cadeau voor de feestdagen.

Gelijk op het verlanglijstje

Meer informatie? Kijk op: vtechnl.com