In samenwerking met Kek Mama

Zo krijgt jouw kind vriendjes over de hele wereld

23.02.2021 09:00
UNICEF vriendjes over de hele wereld

Hoe leven kinderen in andere landen? Waar wonen ze en wat vinden ze eigenlijk leuk? Met Wereldwijs met Klaas leert je kind spelenderwijs kinderen in de hele wereld kennen. En dan krijgen ze ook nog eens elke maand bijzondere post van presentator en UNICEF-ambassadeur Klaas van Kruistum.


Leerzaam en leuk

Vooral in deze tijd is het fijn voor je kind om contact te maken met andere kinderen. Samen de wereld ontdekken, door te kijken door de ogen van kinderen uit allerlei landen. Hoe ziet hun leven eruit? Waar leven ze en hoe spelen ze? Soms zijn er grote verschillen, maar vaak ook opvallende overeenkomsten. Ambassadeur van UNICEF Klaas van Kruistum laat je kind kennismaken met kinderen over de hele wereld en lekker actief aan de slag gaan. Heb jij je handen ook meteen even vrij.
 

Hoe werkt het?

Abonneer je op Wereldwijs met Klaas en je kind krijgt het prachtige Wereldwijs met Klaas pakket met daarin een echt vriendenboekje, wereldkaart en stickervel. Klaas stuurt je kind elke maand een mooie ansichtkaart van een kind uit een ander land, een doe-opdracht en speciale maandstickers. Hiermee worden het vriendenboekje en de wereldkaart een heuse verzameling. Leuk, speels en leerzaam voor kinderen vanaf groep 3.

 

Elke maand post én steun aan ieder kind

Helemaal mooi meegenomen: met een aanmelding steun je meteen UNICEF Nederland. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen en op meer plekken dan wie ook. Ieder kind kan de toekomst bepalen. Ieder kind verdient de kans om groots te worden, vindt UNICEF. Voor ieder kind van nu en de toekomst van ons allemaal.