In samenwerking met Kek Mama

Zó help je je kind een handje met een Sint-verlanglijstje

23.10.2023 09:10
sinterklaasintochten

Twee keer knipperen met je ogen en de Sint is in het land. Je zult zien dat jouw ukkie de slaap niet kan vatten vanwege stress over het verlanglijstje met hun droomcadeaus. Makkers, staakt uw wild geraas, want we hebben dé oplossing: bestel nu het grootste, dikste speelgoedboek van ToyChamp en de lol kan beginnen!

Post op de deurmat

Daar wordt aan de deur geklopt… Wie dat zal zijn, daar hoef jij je hoofd niet over te breken. Het is de postbode natuurlijk, met in de tas hét kinderboek van het jaar: het Grote Speelgoedboek van ToyChamp. De go-to speelgoedwinkel voor Sinterklaas helpt jou kinderdromen van je kroost waar te maken. Het grootste en dikste speelgoedboek staat vol leuke acties, wedstrijden, spelletjes, promoties en het populairste speelgoed.

Schaar klaar? Knippen maar!

Het is om melancholisch van te worden: ooit was jij dat kleintje dat ijverig poppenfoto’s en gameboys uitknipte om op je verlanglijst te zetten. Nu zie je jouw eigen lieverd klaarzitten met met schaar en plakstift om een wensenlijst van jewelste in elkaar te knutselen. Er gaat niets boven een verlanglijst waar met priegelletters en een overschot aan lijm keihard aan is gewerkt. Desalniettemin is de Sint anno 2023 met z’n tijd meegegaan en kan je online digitale droomverlanglijstjes afvinken. Net zo makkelijk, neem een kijkje op www.toychamp.nl.

Appeltje-eitje

Het Grote Speelgoedboek is vanaf 14 oktober gratis op te halen bij de ToyChamp in je buurt. Je kunt ‘m ook online aanvragen, dan krijg je het thuisgestuurd. Van 14 oktober tot 29 oktober is in de ToyChamp winkels bovendien een dikke actie op de grootste merken, het ideale moment dus om dat voordeel te pakken én jullie gratis boek te bemachtigen. Wedden dat op weg naar huis al vrolijke Sinterklaasliedjes worden ingezet? Zie ginds komt de… voorpret!