Leer en noteer: moeder gaat viral met zeven geniale schoolregels voor haar zoon

30.11.2023 11:25
Leer en noteer: moeder gaat viral met zeven geniale schoolregels voor haar zoon

Nicole werd zo gek van het gedrag van haar 13-jarige zoon dat ze besloot een Powerpoint-presentatie voor hem te maken. Hierin presenteerde ze zeven schoolregels. Lees, leer en noteer!

In een TikTok-video vertelt Nicole haar volgers over haar regels. Die video gaat nu viral omdat haar regels behoorlijk geniaal zijn.

De zeven schoolregels van Nicole

 1. Niet doen alsof je ziek bent
  “Kom niet naar me toe met buikpijn. Ik trap er niet in. Je leeft op een dieet van pittige chips, kipnuggets, lolly’s en chemische drankjes en zelfs daar kan je buik tegen. Zo gevoelig is die buik van jou niet.”
 2. Niet ineens beginnen met uitslapen
  “In vakanties sta je op om 6:77 en nu ineens doe je alsof je niet kunt opstaan? Ja, ik zei 6:77, want hij werd wakker op tijdstippen die in mijn hoofd niet eens bestaan.”
 3. Niet vergeten ’s avonds je kleren klaar te leggen
  “Want ik heb gewoon geen zin om bijna een hartverkramping op te lopen omdat ik me rot moet haasten om jou op tijd naar school te krijgen.”
 4. Niet nog meer schoolspullen kwijtraken
  “Ik heb zo’n 75.000 dollar uitgegeven om te zorgen dat de hele lijst compleet was. Hou op met alles kwijtraken.”
 5. Niet pas de avond van tevoren belangrijke dingen tegen me zeggen
  “Als ik iets moet meegeven of voorbereiden hoor ik het graag eerder. Ik heb een chronisch hoge bloeddruk door al die schoolprojecten in een uur tijd gemaakt moesten worden.”
 6. Niet zeuren over je lunch
  “Ik wil geen klachten horen over de lunch die ik voor je heb gemaakt. Ik heb je letterlijk meegenomen naar de winkel en gevraagd wat je wilde. Toen vond je het oké, dus nu zal je het eten.”
 7. Niet gelijk vragen naar het avondeten als je thuiskomt
  “Ik hoef die vraag niet 55 keer te horen. Ik snap dat je honger hebt, had je je lunch maar moeten opeten.”

Reacties

De video van Nicole is inmiddels miljoenen keren bekeken en ze kreeg duizenden lyrische reacties. “Kan je alsjeblieft met elke zoon die er bestaat praten?”, reageert een volger. “Mevrouw, geeft u ook presentaties via Zoom? Mijn zoon heeft dit nodig”, schrijft een ander. “Mijn zoon is nu 24 en sinds hij is geslaagd heeft hij in geen jaren meer buikpijn gehad… heel gek”, laat een moeder weten.

@thicnicjack THIS AINT THAT BACK TO SCHOOL ADDITION! #parenthood #backtoschool #denofbigboys #foryoupage #fyp #foryou ♬ original sound – thicnic

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >