Dit is het perfecte uitje waar jij én je kinderen gelukkig van worden

24.05.2022 09:00

Er staat mooi weer voor de deur en wij hebben het perfecte uitje voor je gevonden. Lekker relaxen voor jou, actie voor je kinderen. Klinkt goed toch?

Jij bent misschien wel toe aan een lekker stranddagje, maar je kids vervelen zich na een paar uurtjes rot. De oplossing? Een dagje Scheveningen! Vertoef eerst een paar uur op het strand en neem je kinderen daarna mee naar het LEGOland Discovery Centre. Leuk voor jou én je kids.

In het LEGOLAND Discovery Centre vermaken je kinderen zich een hele middag in verschillende werelden. In Miniland bekijk je Den Haag en Scheveningen in het klein, compleet nagebouwd van LEGO. Funfacts: er wonen 2500 minifiguren in deze interactieve stad en er zijn wel meer dan een miljoen steentjes in verwerkt. Neem plaats in de 4D bioscoop voor een spannende film, oefen je ninja-skills in het LEGO NINJAGO laserdoolhof of stap aan boord van de Imagination Express voor een ritje door een bijzondere LEGO stad.

Zelf bouwen

Maar het allerleukste blijft natuurlijk zelf bouwen. Pas maar op, want als je kinderen (en jijzelf!) eenmaal begonnen zijn wordt het een latertje. In de Bouw & Test zone bouw je je eigen racewagen en test je ‘m meteen uit op een racebaan. Laat die strijd maar losbarsten…