In samenwerking met Kek Mama

Moeders testen de nieuwe luiers van Albert Heijn: dit is het resultaat

31.10.2019 09:59

Luiers die niet doorlekken, zacht aanvoelen en er ook nog hartstikke leuk uitzien; dat wil natuurlijk iedereen, maar waar vind je die? Ons testpanel, bestaande uit 136 moeders, probeerde met hun kinderen de nieuwe extra droog en zacht-luiers van Albert Heijn.

Met succes, want ruim 92 procent van de testers is (zeer) tevreden met het resultaat. 

 

‘Sluiten perfect aan’

Vooral het materiaal en de pasvorm blijken in de smaak te vallen. Sharona (27) zegt hierover: ‘De luiers sluiten perfect aan. De inhoud wordt goed verspreid over de gehele luier, waardoor de billen van m’n zoon heerlijk droog blijven.’ ‘Ze kunnen inderdaad heel wat hebben’, vult Sharmene (39) aan. ‘Bij luiers die ik normaal gebruik, zijn er vaak ongelukjes. Hierbij is dat niet gebeurd.’ Ook ’s nachts blijken de luiers goed hun werk te doen. Sab (30): ‘Mijn zoon blijft de hele nacht droog!’

 

‘Schattig’

Wat verder opvalt is het vrolijke dierenprintje dat in samenwerking met Kek Mama-lezeressen is bedacht. ‘Ze zijn schattig en passen goed in het seizoen, leuk detail’, aldus Cindy (35).

 

‘Aanbevelen aan andere ouders’

Conclusie: voor 92 procent van de testers voldoet de AH-luier aan de verwachting óf overtreft het zelfs de verwachting. Meer dan 90 procent is tevreden over de kwaliteit, het draagcomfort en de zachtheid en 80 procent zou de luiers aanbevelen aan andere ouders.

 

De nieuwe premium luiers van Albert Heijn zijn verkrijgbaar in alle maten, fijn geprijsd (€ 5,99 per pak), blijven extra lang droog en zien er ook nog eens hartstikke leuk uit. Onze lezeressen mochten zelfs meedenken over de designs op de luier: twee verschillende prints uit de dierenwereld. Hoe groter je kind, hoe avontuurlijker de dieren die erop staan – daar kan je kind mee gezien worden.

 

Winnen?

Hoera, Kek Mama mag 3x een pak AH luiers maat 3 weggeven! Winnen? Vul onderstaand formulier in en maak kans.