leukste-lego-sets-kleuters
Beeld: Shutterstock

Als je kind gek is op bouwen, dan zit je met een cadeau van Lego altijd goed. Dit zijn de leukste bouwsets voor kleuters.

IJscowagen

leukste-lego-sets-kleuters

Article continues after the ad

Rent jouw kind ook meteen naar buiten als de ijscoman de straat inrijdt? Met deze Lego set kan hij zelf voor ijsverkoper spelen. Verkoop de ijsjes door het raam en als iedereen betaald heeft, rijd je door naar de volgende straat.

Je koopt de set hier.

 

Bulldozer

leukste-lego-sets-kleuters

In de bouw kunnen ze nog wel een paar helpende handen gebruiken. Met deze set kruipt je kleuter in de bulldozer en laat de sloopkogel slingeren om de muur af te breken. Als dát niet stoer is.

Koop ‘m hier.
 

Lees ook:
Lego voor volwassenen: dit zijn de leukste bouwsels >

 

Hondenspeelplaats

leukste-lego-sets-kleuters

Een leuke set voor alle kleine hondenliefhebbers. Borstel de puppy’s, zet ze in de draaimolen of help ze over de glijbaan te skateboarden. En vergeet ze voor al die inspanningen niet te belonen met een brokje.

Je koopt de set hier.

 

Garage

leukste-lego-sets-kleuters

Is de auto vies? Dan rijd je ‘m even door de wasstraat. En die lekke band moet natuurlijk ook even vervangen worden. Je kind kan met deze garage, inclusief sport-, sleep- en benzinewagen z’n lol op.

Bestel de set hier.

 

Mini duikboot

leukste-lego-sets-kleuters

Als je kleuter het aandurft, kan hij met deze duikboot afdwalen naar de bodem van de zee. Ga op zoek naar de schatkist, maar let onderweg wel op voor de gevaarlijke haai.

De set koop je hier.