In samenwerking met Kek Mama

Wist jij dat tweedehands speelgoed voor je kind helemaal geen verschil maakt? Déze leuke speelgoedtest bewijst het!

01.11.2022 11:00
Marktplaats tweedehands

Als ouder denk je vaak dat jij je kind alleen blij kan maken met een splinternieuw cadeau tijdens de feestdagen. Maar als je eens goed kijkt naar tweedehands speelgoed door de ogen van een kind, leer je iets héél anders. Het maakt voor kinderen namelijk echt geen verschil. En mooi meegenomen: voor het milieu, de wereld én jouw portemonnee des te meer!

Dat tweedehands speelgoed zeker een tof idee is voor de feestdagen bewijst deze leuke speelgoedtest:

Blije koppies

Door middel van een spannende speelgoedtest waar Marktplaats 14 families voor heeft uitgenodigd zie je dat het voor kinderen geen verschil maakt of speelgoed nieuw of tweedehands is. Veel mensen weten wel dat tweedehands beter is voor de wereld, maar kopen toch geen tweedehands cadeautjes. Het voelt ongemakkelijk, niet fris of ze zijn het simpelweg niet gewend. Dat het tegendeel waar is bewijzen de blije reacties van de kinderen. Al dat speelgoed blijkt nog lang niet uitgespeeld!

Doorspelen

Je hoeft zeker niet in te leveren op de kwaliteit van het speelgoed. Als je kiest voor goede kwaliteit, kies je tegelijkertijd voor tof speelgoed met een langere levensduur. Denk bijvoorbeeld aan Lego, Fisher-Price of houten speelgoed. Dit speelgoed is niet kapot te krijgen en geef je dus makkelijk een tweede, derde of zelfs vierde leven. Tweedehands is hierbij vaak nog net zo mooi en natuurlijk veel voordeliger. Op deze manier gaan al die toffe speelgoed klassiekers niet alleen langer mee, maar beleven ook méér kinderen er plezier aan.

Lekker shoppen voor de feestdagen

marktplaats

Voor een kind maakt het dus geen verschil, voor de wereld én je portemonnee des te meer. Voor mooi speelgoed speur je gewoon het internet af. Bekijk al het fijne tweedehands speelgoed dat op Marktplaats aangeboden wordt. Hier vind je elke dag betrouwbare koopjes en kun je makkelijk tweedehands en nieuwe items kopen en verkopen. En is je kind het speelgoed zat? Dan kan hij of zij ook nog een leuk zakcentje verdienen door het te koop aan te bieden. Mooi meegenomen!