In samenwerking met Kek Mama

Superleuk kerstcadeau: is jouw kind al een heuse ‘Ranger’?

07.12.2019 08:48
wwf rangers kerstcadeau

Op zoek naar een fijn cadeau voor je kleuter, maar ben je klaar met het aanvullen van die berg speelgoed? Geef je kind dan eens een lidmaatschap WWF-Rangers cadeau: boordevol spannende doe-dingen en diereninspiratie. En bescherm daarmee ook nog de wereldwijde natuur. We zetten de leukste redenen voor je op een rij.


Hoor bij een échte club

Wat is er nou spannender dan bij een echte club te horen? Als WWF-Ranger heeft jouw kind een eigen club voor nieuwsgierige kinderen die alles willen weten over wilde dieren en de natuur. 

 

Prangende dierenvragen beantwoord

Wat doe je als een ijsbeer een sneeuwbal naar je hoofd gooit? Wat als een tijger jouw knuffel opeet? De wereld is een wonder en zit vol raadsels: WWF-Rangers tussen de drie en zes jaar krijgen antwoord op al hun dierenvragen. Met behulp van gratis mini-boekjes, magazines vol dierenweetjes, puzzels, verhalen en leuke activiteiten in de natuur.

 

Samen lezen (én met stoere BN-ers)

Nieuwe WWF-Rangers ontvangen de kleurrijke wereldkaart, die duurzaam gemaakt is van gerecyclede petflessen. De dieren op de wereldkaart komen tot leven in de bijbehorende dierenverhalen, geschreven door onder andere Vjeze Fur, Ellen Hoog, Rossana Kluivert, Humberto Tan, Lieke van Lexmond en André Kuipers.

 

Eropuit met de leukste uitjes

WWF-Rangers kunnen gratis of met korting naar parken, musea en dierentuinen in heel Nederland. WWF organiseert zelf ook regelmatig activiteiten voor alle nieuwsgierige apen en hun ouders. Van knutselmiddagen tot aan vleermuizen spotten. 

Bescherm de aarde

Met dit originele cadeau bescherm je ook nog eens de wereldwijde natuur en maak je jouw kind daar bewust van. Tip: ook leuk voor de opa en oma’s om te geven om zo ook hun steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Samen kom je dan op voor de natuur én wilde en bedreigde dieren, zoals de reuzenpanda, de zeeschildpad en de olifant.

 

Meer weten? Klik dan hier.