Moeder deelt briljante hack voor natte speeltuinen

29.03.2024 10:19
speeltuin hack nat regen Bron: Unsplash

Kinderen maakt het niet uit wat voor een weer het is, ze willen altijd naar de speeltuin. Ook al regent het. Waterdichte kleding is een oplossing, maar veel gedoe en het zit vaak niet lekker. Een handdoek kan, maar dan zit je op een gegeven moment met een kletsnatte doek.

De Engelse Gayle Chapman kent dit probleem ook en kwam daarom met een geniaal idee. Neem een douchewisser mee naar de speeltuin! Zo blijven de speeltoestellen en je kinderen droog.

Een eenvoudige oplossing met groot effect

Gayle weet als Engelse alles van regenachtige dagen en heeft daarom altijd een douchewisser in de kinderwagen. Bij aankomst in de speeltuin maakt ze de toestellen droog. Haar Instagrampost hierover ging al snel viraal. Logisch, want een simpele goedkope douchewisser meenemen maakt alle verschil. Zelfs in de zomer tegen ochtenddauw.

Dus ga jij dit weekend naar de speeltuin? Gooi snel even die douchewisser in je tas of kinderwagen. Kunnen de kids in ieder geval overal lekker spelen, ondanks de buien.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.