Een campingbedje is speciaal gemaakt om mee te nemen en daarom ideaal voor op vakantie of voor een logeerpartijtje bij opa en oma. Wij zochten een paar mooie exemplaren voor je uit.
Lees verder onder de advertentie
Deryan
Lees verder onder de advertentie
Dit bedje weegt nog geen twee kilo en is dus ideaal mee te nemen op reis. Je bergt ‘m op in de handige draagtas en heb je ‘m nodig, dan staat hij binnen twee seconden.
En ook wel zo prettig: dankzij het kleine gaas krijgt je kleintje voldoende frisse lucht, maar worden muggen netjes op afstand gehouden.
Bij aankoop van dit campingbedje krijg je er allerlei fijne accessoires bij: van een babymobiel tot opvouwbaar matras. Een voorraadje nieuwe luiers gaat in het accessoire bakje, zodat je kleine in een mum van tijd verschoond is als hij wakker wordt.
Sterk en veilig, maar ook superlicht. Je baby kan er heerlijk in spelen of een dutje doen. Is-ie nog klein? Dan leg je ‘m op het verhoogde gedeelte. Gaat hij al kruipen en zich optrekken, dan leg je hem op het onderste niveau.
De zachte stof bij dit bedje voelt heerlijk zacht aan voor je baby. Ook krijgt hij een extra knus gevoel omdat de wanden naar binnen hellen. Handig: de stof en het matrasovertrek kun je eraf halen om te wassen.
Strak en modern, zonder poespas: het Koelstra-campingbedje doet vooral wat-ie moet doen. Namelijk je kind heerlijk laten slapen. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.
Denise (45) had een relatie met een twaalf jaar jongere man toen ze op haar 38ste werd overvallen door een niet te stuiten kinderwens. Inmiddels is dochter Isabeau zes. Ze ziet haar vader één zondag per maand.
Olympisch schaatskampioen Irene Schouten werd een half jaar geleden moeder van haar zoontje Dirk. Inmiddels zit ze op een roze wolk, maar haar zwangerschap was allesbehalve rooskleurig.
Van gymtassen inpakken tot zwemlessen plannen, van BSO-schema’s tot traktaties regelen: het loopt allemaal via jouw hoofd. En nu blijkt uit onderzoek dat al die mentale to-do’s niet alleen jouw brein bezetten — maar ook je relatie beschadigen.
In het televisieprogramma De Klassenavond doet Erwin een aangrijpend verhaal over zijn dochter, die hij al twaalf jaar niet meer heeft gezien. In gesprek met presentator Rob Kamphues vertelt hij openhartig over het gemis en de pijn die hij dagelijks voelt.
Soms kunnen leraren niet helemaal eerlijk zijn tegen ouders. Beleefdheid en professionaliteit gaan nu eenmaal voor — en dus zeggen ze op het rapport dat je kind een “sociale persoonlijkheid” heeft, terwijl ze bedoelen dat hij of zij de hele dag door kletst.