Slaap lekker: fijne campingbedjes voor baby’s

30.07.2020 09:02
fijne campingbedjes baby Beeld: Shutterstock

Een campingbedje is speciaal gemaakt om mee te nemen en daarom ideaal voor op vakantie of voor een logeerpartijtje bij opa en oma. Wij zochten een paar mooie exemplaren voor je uit.

Deryan

Dit bedje weegt nog geen twee kilo en is dus ideaal mee te nemen op reis. Je bergt ‘m op in de handige draagtas en heb je ‘m nodig, dan staat hij binnen twee seconden.

En ook wel zo prettig: dankzij het kleine gaas krijgt je kleintje voldoende frisse lucht, maar worden muggen netjes op afstand gehouden.

Je bestelt het Deryan bedje hier.

 

Hauck

Bij aankoop van dit campingbedje krijg je er allerlei fijne accessoires bij: van een babymobiel tot opvouwbaar matras. Een voorraadje nieuwe luiers gaat in het accessoire bakje, zodat je kleine in een mum van tijd verschoond is als hij wakker wordt.

Hier koop je dit campingbedje.
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

AeroMoov

Sterk en veilig, maar ook superlicht. Je baby kan er heerlijk in spelen of een dutje doen. Is-ie nog klein? Dan leg je ‘m op het verhoogde gedeelte. Gaat hij al kruipen en zich optrekken, dan leg je hem op het onderste niveau.

Je koopt het bedje hier.

 

BabyBjörn

De zachte stof bij dit bedje voelt heerlijk zacht aan voor je baby. Ook krijgt hij een extra knus gevoel omdat de wanden naar binnen hellen. Handig: de stof en het matrasovertrek kun je eraf halen om te wassen.

Je bestelt het bedje hier.

 

Koelstra

Strak en modern, zonder poespas: het Koelstra-campingbedje doet vooral wat-ie moet doen. Namelijk je kind heerlijk laten slapen. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Je koopt ‘m hier.

 

Lees ook: 9x spelletjes voor op de camping >