In samenwerking met Kek Mama

Regentent én zitkussen voor nop: door deze actie ben jij klaar voor het (bak)fietsseizoen

31.03.2023 07:14

Op zoek naar een stalen ros waar je moeiteloos je koter(s), boodschappen, hond en de hele shebeng in vervoert? Dan hebben we wat leuks voor je. Want bestel je nu een elektrische bakfiets van Carqon, dan krijg er gratis en voor niets een regentent en zitkussen bij. Zo zit je kind niet alleen comfortabel, maar ook nog droog.

En dat is wel zo fijn in het immer onvoorspelbare Nederland.

De eerste zonnestralen

Eerlijk is eerlijk: zodra de eerste zonnestralen van het jaar zich weer laten zien, is niets lekkerder dan met het gezin de buitenlucht opzoeken. Picknicken in het bos, voetballen in het park en fietstochten maken door de natuur – dat werk. Maar ja, waar laat je je halve inboedel die je mee moet nemen als je met je kind de hort op gaat? Simpel: in een bakfiets.

Als een zonnetje

Carqon bestaat pas drie jaar, maar behoort nu al tot de crème de la crème van de bakfietsmerken. En dat is niet overdreven, want elke e-bike heeft de meest krachtige ondersteuning van Bosch. Ook zijn de bakfietsen superveilig door de hoge bak (of beschermende kraag) en dubbele remkabels, rijden ze als een zonnetje door de verende voorvork én sturen ze lichter dan licht door de stuurkabels.

Wendbaar

Extra fijn: door de kleine draaicirkel van de Carqon-bakfietsen kun je makkelijk draaien en parkeren. Zo hoef je nooit meer te klungelen bij die korte bocht richting de schuur en ben je altijd wendbaar. Zelf proberen? Bij een van de verkooppunten mag je altijd een proefrit maken. En kies dan ook meteen een bijpassende regentent en zitkussen uit, want die krijg je dus gewoon cadeau. Als dat geen goeie deal is…

Tijdelijke actie

Je las het natuurlijk al in dit artikel, maar Carqon heeft nu een speciale actie die we graag met je delen. Bij aankoop van een elektrische Carqon bakfiets ontvang je namelijk nu een gratis regentent en zitkussen cadeau. Gebruik hiervoor de kortingscode springdeal. Dat maakt jouw nieuwe aankoop extra speciaal. Hele fijne kilometers gewenst!

Shop nu de tijdelijke actie bij Carqon!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Carqon.