Ouders van Nu lanceert babykledinglijn

05.09.2019 15:59

 

Tijdschrift Ouders van Nu heeft een eigen kledinglijn gelanceerd voor babykleding. De collectie is niet alleen gemaakt van bio-katoen, maar ook nog eens genderneutraal.

 

De achtdelige set is weliswaar bedoeld voor pasgeboren baby’s, maar niet geschikt voor de állerkleinsten: het pakket is alleen te koop in maat 62. Wel bevat het alles wat noodzakelijk is voor de basiscollectie van je baby: twee overslagrompers met lange mouwen, een broekje, een mutsje (aan twee kanten draagbaar), twee bandana’s, een omslagdoek (ook geschikt voor de Maxi-Cosi) én een multifunctionele tas.

De collectie bevat allerlei slimmigheden die ontwikkeld zijn vanuit de ervaring van de redactie. Zo kunnen de omslagen van de broek bijvoorbeeld gebruikt worden als sokjes, zodat die nooit meer kwijtraken. De bandana’s werken ook als spuugdoek én als slab. De luiertas is ook bruikbaar als boxopbergzak.

 

Makkelijk

‘Jonge ouders hebben genoeg aan hun hoofd’, aldus hoofdredacteur Hilde Tholen. Dus heeft het blad zich bij de ontwikkeling van de kledinglijn vooral gefocust op manieren om het leven van jonge ouders er makkelijker op te maken.

De new born-set kost € 89,65, en is hier te koop. Abonnees krijgen 40% korting.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >