Oeps, betrapt: vader ontdekt van wie de appjes van zijn ‘vrouw’ daadwerkelijk zijn

08.06.2021 20:39
dochter geen mobiel man niet mee eens

Kinderen zijn inventieve en een tikje sneaky wezens. Al helemaal wanneer er een plan beraamd moet worden en ze de medewerking van een ouder nodig hebben. Deze vader kon deze actie van zijn hackers in de dop wel waarderen. 

Het doel: meer schermtijd. Het middel: hacken die handel. Dat is althans hoe de kinderen van Michael Cruz Kayne het aanpakten. Ze braken in op de computer van hun moeder om vanaf daar berichtjes te sturen naar hun vader. Die had echter snel in de smiezen dat iets niet helemaal in de haak was. 

De berichten die Michael kreeg van zijn ‘vrouw’:

Lees ook: 
‘De juf wil mijn zoon (5) niet meer in de klas hebben’

‘Huh?’

Het mag gezegd worden: knap hoe de kinderen zonder spelfouten de toon van hun moeder wisten te vangen in de berichtjes. Maar Michael kent zijn vrouw langer dan vandaag en trapte er niet in. ‘Huh??? Wie stuurt dit?’, appt hij terug. Als zijn vrouw zijn berichtje ontvangt en de voorgaande berichten ziet, vallen de gewiekste kinderen jammerlijk door de mand. 

Het levert Michael op Twitter een boel likes en nog meer goede verhalen op. Andere ouders delen wat voor snode capriolen hun kinderen zoal met ze uithaalden: 

 

 

Zo inventief, daar kun je bijna niet meer boos om worden toch?

Bron: Bored Panda

Meer kattenkwaad? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!